Samsung 55KU6000 – televizor LED Smart Samsung

Samsung 55KU6000 este un televizor LED Smart Samsung cu diagonala ecranului de peste 1 metru ce ruleaza un sistem de operare bazat pe Tizen.

Spre deosebire de sistemul de operare Android, Tizen-ul celor de la Samsung consuma mai putine resurse, ruleaza fluent si permite o navigarea intuitiva prin meniuri. Dezavantajul il reprezinta continutul limitat disponibil, pe cand cu Android poti descarca ce vrei din Google Play.

Indifirent ca ruleaza Tizen sau Android, LED-ul va putea fi utilizat pentru a naviga pe internet, a viziona filme online si a rula jocuri video si aplicatii.

Conexiunea la internet va putea fi realizata atat prin reteaua wireless, cat si prin cea LAN.

Televizor LED Smart Samsung este echipat cu un ecran cu diagonala de 138 cm si suporta rezolutii Ultra HD/4K.

Diagonala mare a ecranului, impreuna cu rezolutia 4K vor oferi o experienta video imersiva, premium. 

Te vei bucura impreuna cu cei dragi de clipe minunate urmarind filme la rezolutii 4K sau transmisiuni sportive. De asemenea, daca detii o consola PlayStation 4 Pro, te vei putea juca si jocuri video 4K.

Imaginea va putea fi reglata pe mai multe moduri, iar intensitatea culorilor va putea fi reglata pe modul HDR.

Detalii suplimentare

Sistemul audio Dolby Digital Plus ofera o putere RMS de 20W, este suficient de puternic pentru o camera de zi. Daca vrei un sunet mai puternic poti conecta un sound bar.

Pe spatele LED-ului sunt dispuse urmatoarele porturi: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, un Slot CI+, o iesire audio digitala (optica), o intrare video composite si o intrare component.

Player-ul multimedia integrat va recunoaste si va reda automat o gama larga de formate video.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Samsung 55KU6000

Recomand LED-ul 55KU6000 celor care-si doresc un televizor LED Smart Samsung cu diagonala mare si care sa suporte rezolutii 4K.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *