Samsung 32J5200 – Televizor inteligent Samsung ieftin

Cel mai ieftin televizor inteligent Samsung – Samsung 32J5200, este televizorul cu cele mai multe comentarii de pe eMAG.

Televizorul a adunat un numar de 356 de review-uri de la utilizatori, obtinand un scor de 4.26 din 5.

Samsung 32J5200 are diagonala ecranului de 80 cm si suporta rezolutii Full-HD. Calitatea imaginii va putea fi reglata in functie de tipul programului urmarit.

Vei avea de ales intre moduri creeate special pentru: filme, transmisiuni sportive, documentare despre natura si jocuri.

Diagonala este destul de mare pentru a monta televizorul atat in dormitor, cat si in living. Imaginile afisate vor fi vizibile din orice unghi, culorile vor fi vii, iar nivelul detaliilor ridicat.

Sistemul audio este compus din doua difuzoare stereo si livreaza o putere totala de 10W.

Samsung 32J5200

Detalii suplimentare

Vei putea utiliza acest televizor pentru a viziona filme, pentru a-l conecta la o consola de jocuri, dar si pentru a naviga pe internet si a viziona filme online de pe Netflix sau YouTube.

Conexiunea la internet va fi stabilita atat prin reteaua Wireless, cat si prin cea LAN, televizorul fiind prevazut cu Wi-fi integrat si port LAN RJ-45.

Pe spatele televizorului se mai gasesc urmatoarele componente: slot CI+, o intrare scart, un port USB si doua porturi HDMI.

Playerul multimedia integrat va permite vizionarea filmelor stocate pe un mediu extern prin simpla conectare a stick-ului de memorie in portul USB.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Samsung 32J5200

Pretul televizorului este redus cu 24%, reducerea fiind binevenita zic eu.

Iti recomand televizorul in cazul in care-ti doresti un televizor inteligent Samsung cu pret bun.

Pentru a afla parerea celor care au cumparat deja acest televizor intra aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *