Philips 43HFL2849T – televizor LED cu rezolutie Full-HD

Philips 43HFL2849T este un televizor LED cu functii de baza, ideal pentru a viziona transmisiunile tv si filmele preferate.

Televizorul vine cu posibilitatea de blocare a accesului la diferite functii si posturi tv, adresandu-se astfel si proprietarilor de pensiuni sau hoteluri.

LED-ul a fost prezentat oficial in 2016, nu este smart LED – nu-l vei putea folosi pentru a viziona filme online sau pentru a naviga pe internet.

Ecranul are diagonala de 108 cm si suporta rezolutii Full-HD. Unghiurile de vizualizare largi – 178/178 grade, vor permite vizionarea unui film impreuna cu intreaga familie. Experienta vizuala fiind identica pentru toti membrii familiei.

Calitatea imaginilor afisate va putea fi reglata in functie de tipul programului tv urmarit.

Philips 43HFL2849T

Detalii suplimentare

Player-ul multimedia integrat va permite vizionarea continutului stocat pe un suport extern. Vei putea viziona filmele de pe HDD-ul extern prin simpla conectare a acestuia la TV.

Slotul CI+ de pe spatele televizorului va facilita receptionarea canalelor HD, fara a mai fi necesar un decodor suplimentar.

Sunetul va fi livrat prin doua difuzoare stereo ce livreaza o putere totala de 16W. Sistemul audio este prevazut cu egalizator digital.

LED-ul Philips va putea fi utilizat si pe post de monitor, acesta fiind prevazut cu intrare PC (D-sub 15 pini).

Televizorul mai este echipat cu urmatoarele porturi: 2 porturi HDMI si un port USB.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Philips 43HFL2849T

Recomand televizor Philips celor care-si doresc un LED cu diagonala de peste 1 metru, care sa suporte rezolutii Full-HD.

Poti afla parerea celor care au cumparat deja acest televizor intrand aici: pareri Philips 43HFL2849T

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *