Samsung Add-Wash WW80K5210VW – masina de spalat rufe Samsung

Daca vrei o masina de spalat rufe Samsung de ultima generatie, cu functii avansate si incarcare frontala, iti recomand masina Samsung Add-Wash WW80K5210VW.

Masina de spalat rufe face parte din clasa de consum A+++, are capacitatea de incarcare de 8 kg, iar viteza de centrifugare poate ajunge pana la 1200 rpm.

In ciuda capacitatii mari de incarcare, masina masoara doar 60 cm 45.6 cm adancime putand fi montata cu usurinta in spatii inguste.

Ad-Wash inseamna ca in timpul programului de spalare vei putea adauga alte rufe in masina fara a intrerupe ciclul de spalare. Hubloul are in partea superioara o fereastra etansa prin care se pot aduga rufele. 

Deasupra hubloului, de la stanga spre dreapta avem: compartimentele pentru detergent si balsam, selectorul de programe si display-ul LCD.

Samsung si-au echipat masina de spalat cu tehnologia Eco Bubble, detergentul se va transforma in spuma si va permite curatarea petelor chiar si la temperaturi scazute.

samsung-add-wash

Detalii suplimentare

Masina dispune de un numar total de 14 programe de spalare, printre acestea numarandu-se: programul rapid – 15 minute, lenjerie, bumbac, lana, sintetice, colorate, consum redus de energie si delicate.

Pe display vor fi afisate informatii despre timpul ramas pana la terminarea programului, numarul rotatiilor pe minut si statusul programelor.

O aplicatie speciala instalata pe telefonul mobil va comunica cu masina de spalat si va monitoriza erorile, furnizand de asemenea si solutii de depanare.

Motorul cu invertor digital va consuma mai putina energie electrica si va fi mult mai silentios decat un motor conventional. In plus, datorita acestui motor, Samsung garanteaza o durata de functionare de 10 ani.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Samsung Add-Wash WW80K5210VW

Recomand masina de spalat Samsung celor care doresc sa-si utileze casa cu un electrocasnic modern si inteligent.

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *