Sony Bravia KD-43X8307C – TV 4K cu Android

Celor care-si doresc un TV 4K cu Android de ultima generatie le recomand televizorul Sony Bravia KD-43X8307C.

Lansat in 2016, LED-ul Sony este echipat cu cele mai noi si performante tehnologii din domeniu.

Spre deosebire de alte televizoare inteligente, acesta ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Faptul ca ruleaza Android constituie un avantaj.

Televizorul va fi compatibil cu toate smartphone-urile cu Android de pe piata si are acces la Google Play. Din celebrul magazin virtual Google poti instala pe televizor o multitudine de aplicatii si jocuri video.

Si, pentru ca vorbim despre un smart LED, vei putea utiliza televizorul Sony pentru a viziona filme online, pentru a naviga pe internet si pentru a conversa cu prietenii pe retelele sociale.

LED-ul are un design modern, rama care inconjoara ecranul fiind vopsita in culoarea gri.

Sony Bravia KD-43X8307C are diagonala ecranului de 108 cm si suporta rezolutii Ultra HD / 4K.

Motorul grafica va analiza fiecare cadru si va permite convertirea imaginilor non-4K in imagini Ultra-HD. Calitatea imaginilor va putea fi reglata in functie de programul video urmarit.

Vei avea la dispozitie urmatoarele moduri: Viu, Standard, Personalizat, Cinema, Fotografie, Sport, Joc si Grafica.

Daca ai abonament la Netflix vei putea urmari serialele Narcos si House of Cards la cea mai inalta calitate, iar daca detii deja sau vrei sa-ti cumperi o consola PS4 Pro te vei putea juca jocuri 4K.

sony-bravia-kd-43x8307c_tv_4k

Detalii suplimentare

Sunetul va fi livrat prin cele doua difuzoare stereo Dolby Digital Plus. Difuzoarele livreaza o putere totala de 20W si iti vor incanta auzul prin calitatea sunetului oferit.

LED-ul va putea fi conectat la internet atat prin reteaua LAN, cat si prin cea Wireless. Conexiunea Bluetooth va permite conectarea la televizor a unei tastaturi speciale care-ti va facilita navigarea prin meniu.

Numarul mare de porturi va permite transformarea televizorului intr-un centru multimedia. Pe spatele televizorului vei regasi urmatoarele porturi: 3 porturi USB, 4 porturi HDMI, 2 intrari video composite, o iesire audio digitala si un minijack audio.

Nu lipseste slotul CI+, playerul multimedia integrat si tunerul digital.

Functia de control parental iti va permite sa alegi posturile tv pe care le vor putea urmari cei mai mici membri ai familiei.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Sony Bravia KD-43X8307C

Recomand LED-ul prezentat pe scurt in articolul de fata celor care-si doresc un TV 4K de ultima generatie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *