Samsung 40KU6092 – Cel mai ieftin Smart LED 4K Samsung

Samsung 40KU6092 este cel mai ieftin Smart LED 4K Samsung, acesta facand parte din gama 2016.

Recomand achizitionarea acestui LED 4K celor care vor sa vizioneze filme 4K si vor sa se joace jocuri 4K.

Cu acest televizor vei putea urmari serialele preferate de pe Netflix la cea mai inalta rezolutie. Pentru a te juca jocuri 4K vei avea nevoie de o consola de gaming compatibila – PlayStation 4 Pro.

LED-ul Samsung are designul clasic, rama ce inconjoara ecranul este subtire, iar standul este format dintr-o singura piesa.

Ecranul televizorului de fata are diagonala de 101 cm si, asa cum am mentionat aterior, suporta rezolutii 4K/Ultra-HD.

LED-ul beneficiaza de o paleta variata de tehnologii ce vor imbunatati calitatea imaginilor afisate. LED-ul poate face upscaling la rezolutii 4K.

Vei putea utiliza acest televizor atat pentru a viziona filmele si emisiunile preferate, dar si pentru a naviga pe internet, a viziona filme online, a rula jocuri si aplicatii, fara a fi necesara conectarea unui computer.

Televizorul se va conecta la internet atat prin reteaua Wireless, cat si prin cea LAN. Slotul CI+ de pe spate iti va permite sa receptionezi posturi HD.

samsung-40ku6092_4k

Detalii suplimentare

Samsung 40KU6092 va putea fi transformat intr-un centru multimedia, numarul mare de porturi (2 porturi USB si 3 porturi HDMI) permitand conectarea simultana a mai multor dispozitive.

Sistemul de operare Tizen si interfata SmartHub au fost optimizate pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare. Accesul la principalele functii si aplicatii va fi rapid si intuitiv.

Pentru a se misca rapid prin diferitele meniuri si pentru a procesa eficient imaginile, Samsung si-au echipat televizorul cu un procesor Quad-Core.

Sunetul va fi livrat printr-un sistem Dolby Digital Plus compus din doua difuzoare stereo cu o putere totala de 40W.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Samsung 40KU6092.

Recomand cel mai ieftin Smart LED 4K Samsung tuturor celor care-si doresc un televizor inteligent, accesibil si de ultima generatie produs de Samsung.

Poti afla parerea celor care au cumparat deja acest televizor intrand aici: pareri Samsung 40KU6092

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *