SAMSUNG 40K5502 – cel mai vandut Smart LED de la eMAG

SAMSUNG 40K5502 este cel mai vandut televizor inteligent de la eMAG, acesta bucurandu-se de aprecierea clientilot.

Lansat in 2016, LED-ul va putea fi transformat intr-un centru multimedia. Vei putea utiliza televizorul atat pentru a viziona filme si emisiuni TV, cat si pentru a naviga pe internet, viziona filme online si rula aplicatii.

De asemenea, daca vei conecta la LED o consola pentru jocuri, te poti bucura de clipe minunate petrecute in compania celor dragi.

Conexiunea la internet se va realiza atat prin reteaua Wi-fi, cat si prin cea LAN, televizorul fiind dotat cu Wi-Fi Integrat si port LAN RJ-45.

Procesorul Quad-Core ii va permite LED-ului Samsung sa ruleze fluent aplicatii si jocuri, iar navigare prin meniuri va fi intuitiva si fara lag.

SAMSUNG 40K5502 este dotat cu un ecran Full-HD cu diagonala de 101 cm. Imaginile afisate vor fi vizibile din orice unghi si vor putea fi reglate in functie de programul vizionat.

Imaginile vor fi analizate de un motor grafic, pentru a oferi cea mai buna experienta vizuala indiferent de sursa continutului.

samsung-40k5502

Detalii suplimentare

Vei putea viziona un film stocat pe un stick de memorie sau HDD extern prin simpla conectare a acestuia in unul din cele doua porturi USB de pe spatele LED-ului.

Slotul CI+ iti va permite sa receptionezi posturi HD fara a mai fi nevoie de un decodor suplimentar, cartela primita de la operatorul de cablu fiind de ajuns.

LED-ul ruleaza sistemul de operare Tizen – sistem de operare dezvoltat de Samsung. Navigarea prin meniu va fi intuitiva, iar accesul la principalele functii se va realiza din cateva click-uri.

Sistemul audio ce se gaseste pe acest televizor inteligent are in componenta doua difuzoare stereo Dolby Digital Plus. Cele doua difuzoare beneficiaza de tehnologia audio DTS si vor livra o putere totala de 20W.

Pe spatele LED-ului vei gasi urmatoarele porturi si conectori: 2 porturi USB, 3 porturi HDMI, o iesire audio digitala, o intrare video composite si o intrare componente.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret SAMSUNG 40K5502.

In perioada aceasta televizorul beneficiaza de diferite reduceri de pret, verifica pretul actual accesand link-ul de mai sus.

Recomand televizorul prezentat pe scurt in articolul de fata celor care-si doresc un Smart LED Samsung cu un raport pret/calitate bun.

Poti afla parerea celor care au cumparat deja acest televizor intrand aici: pareri SAMSUNG 40K5502

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *