Heinner HEM-1100BK – espressor manual

Heinner HEM-1100BK este un espressor manual, usor de utilizat si de intretinut, care te va ajuta sa-ti prepari in fiecare dimineata cafeaua perfecta.

In partea din fata a espressorului este situat panoul de control, acesta digital, are 3 butoane, 2 LED-uri si un termometru. Deasupra panoului de control este situata placa pentru incalzirea cestilor.

Placa de incalzire este foarte utila pentru a mentine cafuea calda mai mult timp.

In partea stanga se afla LED-ul de stare, cand espressorul este pornit acesta se aprinde rosu. Langa LED-ul de alimentare este situat butonul de Pornire/Oprire.

In partea dreapta este pozitionat LED-ul Ready (pregatit). Atunci cand temperatura este suficient de ridicata, acesta se va aprinde verde. Tot aici sunt pozitionate si butoanele pentru: cafea/abur si cel de control al pompei.

Cand butonul pentru cafea/abur este apasat in pozitie inferioara acesta produce abur, iar cand este apasat in pozitie superioara poti sa-ti prepari cafeaua.

La prima folosire a espressorului Heinner este posibil sa auzi un zgomot, atunci apa este pompata pentru prima data, acest lucru este normal espressorul elimina aerul, dupa aproximativ 20 de secunde zgomotul va disparea.

Pentru a prepara un espresso bun si fierbinte este recomandat sa preincalzesti espressorul, inainte de a face cafeaua trebuie sa incalzesti portfiltrul si ceasca astfel incat componentele reci sa nu influenteze savoarea cafelei.

espressor-heinner-hem-1100bk

Detalii suplimentare

Sub panoul de comanda este pozitionat suportul de filtru in care poti sa pui cafea macinata pentru a prepara espresso sau cappucino. In partea dreapta, langa suportul de filtru, este situat sistemul de spumare a laptelui.

Pentru spumarea laptelui este recomandat sa lasi butonul de abur in pozitie deschis timp de 15 secunde, deoarece aburul care va iesi prima data din tub contine multa apa. In momentul evacuarii de abur nu este indicat sa atingi tubul, asfel vei risca sa te oparesti cu abur.

Ca sa obtii spuma mult dorita nu trebuie sa intoduci tubul de abur pana la fundul recipientului cu lapte, 2 cm sunt suficienti pentru a obtine o spuma densa. Tubul de abur poti sa-l utilizezi si pentru bauturi precum ceai, ciocolata calda si pentru incalzirea apei.

In caz ca nu mai folosesti espressorul acesta se va opri automat, chiar daca are butonul pentru prepararea cafelei/abur pornit.

In partea din spate a espressorului este pozitionat rezervorul de apa, acesta are o capacitate de 1 litru, iar in momentul cand il incarci nu trebuie sa depasesti marcajul de Maxim.

Presiunea espressorului Heinner HEM-1100BK este de 15 bari, aceasta asigura aroma cafelei, iar putera espresorului este de 1100 W.

Tava de colectat picaturile de apa este detasabila si poate fi spalata cu usurinta.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Heinner HEM-1100BK.

Avand acest espressor in casa vei incepe zilele cu dreptul, indiferent de cat de mult vei avea de lucru sau de cat de urat va fi afara.

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *