Philips 40PFT4201/12 – LED Full-HD cu diagonala de 102 cm

Celor interesati de achizitionarea unui televizor LED cu diagonala de 1m le recomand televizorul Philips 40PFT4201/12.

Televizorul nu face parte din familia televizoarelor inteligente, asta inseamna ca nu-l vei putea utiliza pentru a naviga pe internet sau pentru a rula aplicatii.

LED-ul prezentat pe scurt in randurile ce urmeaza poate fi utilizat pentru a urmari transmisiuni tv, pentru a viziona filme si transmisiuni sportive si pentru a conecta un PC sau o consola de jocuri.

Diagonala mare – 102 cm, asigura o experienta vizuala de calitate. Mai ales in perioada sarbatorilor, ii poti aduna pe cei dragi in jurul unei cesti de ceai sau cafea pentru a urmari un film sau pentru a va distra jucandu-va.

Designul televizorului este clasic, rama care inconjoara ecranul este subtire, iar standul este compus din doua piese.

LED-ul suporta rezolutii Full-HD, iar procesorul de imagine Digital Crystal Clear va analiza fiecare cadru pentru a oferi cele mai bune imagini, indiferent de sursa din care acestea provin.

philips-40pft4201

verifica pretul actualizat

Sistemul audio este compus din doua difuzoare stereo cu puterea totala de 32W. Printre caracteristicile audio se numara: Surround Effect, Clear Sound, Auto Volume Leveler, Bass Control si Smart Sound.

Player-ul multimedia integrat si slotul CI+ sunt echipari standard pe televizoarele moderne. Vei putea urmari un film stocat pe un mediu extern prin simpla conectare a HDD-ului extern sau a stick-ului de memorie in televizor.

Slotul CI+ iti va permite sa receptionezi posturi TV HD fara a mai avea nevoie de un decodor suplimentar, cartela primita de la operatorul de cablu fiind suficienta.

Pe spatele acestui televizor vei gasi urmatoarele porturi si conexiuni: 2 porturi HDMI, 1 port USB, 1 intrare Scart (RGB), 1 iesire audio digitala (optica) si 1 intrare audio.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Philips 40PFT4201/12.

Recomand televizorul celor care-si doresc un LED simplu, fara functii sofisticate, cu diagonala de 1 metru.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *