Samsung VCC44E0S3B – Aspirator fara sac

Samsung VCC44E0S3B este un aspirator fara sac cu o putere de 1500 W, acesta iti va usura munca cu curatarea covoarelor si a pardoselelor fara a avea probleme cu raspandirea prafului sau zgarierea parchetului.

Cu aspiratorul Samsung vei face economie atat de timp, cat si de bani, nemaifiind nevoie sa cumperi saci de fiecare data cand faci curatenie.

Aspiratorul Samsung are un design compact, cu roti mari, cel fac mai stabil si mai usor de manevrat.

In partea din fata a aspiratorului intalnim orificiul unde se ataseaza furtunul si recipientul transparent de colectare a prafului si polenului. Acesta este detasabil si este confectionat din plastic rezistent si de calitate. Recipientul de colectare a prafului se curata usor, il poti spala cu apa rece, iar dupa uscare il poti atasa la aspirator.

In partea din spate sunt pozitionate: orificiul pentru colectarea cablului de alimentare, butonul de pornire/oprire si manerul care va face aspiratorul mai usor de transportat.

samsung-vcc44e0s3b-aspirator-fara-sac

verifica pretul actualizat

Filtrul aspiratorului Samsung este de tip HEPA, acesta retine microparticulele de praf, polen si mucegai.

Filtrul HEPA nu va evacu praf in camera, astfel aerul evacuat atunci cand aspiri este mult mai curat. Acest filtru HEPA reprezinta un avantaj pentru persoanele care au probleme cu alergiile la praf, polen sau mucegai.

Filtru se poate curata la jetul de apa rece, iar cand aceste este uscat il poti pune la loc.

Se recomanda curatarea recipientului de colectare a prafului, astfel vei preveni suprasolicitarea sau posibilitatea ca praful sa se raspandeasca in aer.

Aspiratorul Samsung beneficiaza de tehnologia Twin Chamber System, aceasta imparte camera de praf in doua compartimente ce permite o curatare mai buna si o putere cu durata prelungita.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Samsung VCC44E0S3B.

Aspiratorul are nivelul de zgomot de 81 decibeli,  lungimea cablului de alimentare este de 6 m si are raza de operare de 9 m.

Dimensiunile aspiratorului sunt: latime 27,2 cm, inaltime 39,8 cm, adancime 24,3 cm, iar capacitatea recipientului de colectare a prafului este de 1,3 litri.

Aspiratorul Samsung VCC44E0S3B este recomandat persoanelor si familiilor care vor sa elimine cat mai mult praf din locuinta pentru a le oferi celor dragi un spatiu cat mai igienic si sa previna aparitia alergiilor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *