Samsung 50KU6092 – Televizor Smart LED Ultra-HD Samsung

Lansat in 2016, Samsung 50KU6092 este unul dintre cele mai performante televizoare Smart LED Ultra-HD de pe piata.

Televizorul este dotat cu cele mai noi si performante componente hardware si beneficiaza de cele mai avansate tehnologii video.

Ecranul televizorului are diagonala de 125 cm si suporta imagini la rezolutii 4K/Ultra-HD (3840 x 2160 pixeli). Diagonala mare a ecranului iti va permite sa te bucuri de o experienta vizuala premium.

Vei putea utiliza televizorul pentru a viziona filme la rezolutii 4K de pe Netflix sau pentru a te bucura de cea mai buna experienta de gaming de pe piata conectand la TV o consola Xbox One Slim sau PlayStation 4 Slim.

Calitatea imaginilor va putea fi reglata in functie de tipul continutului video urmarit. Tehnologia PurColour optimizeaza culorile pentru a fi cat mai aproape de realitate, iar tehnologia Ultra Clean View permite upscalingul la rezolutii 4K.

Televizorul va putea fi utilizat si pentru a naviga pe internet, pentru a viziona filme online si pentru a rula jocuri, fara a fi necesara o consola de gaming.

samsung-50ku6092-uhd

Detalii suplimentare

Interfata sistemului de operare este intuitiva si aerisita, permitand accesul rapid la cele mai importante aplicatii si functii.

Conexiunea la internet va putea fi stabilita atat prin reteaua LAN, cat si prin reteaua wireless, televizorul fiind prevazut cu Wi-Fi Integrat.

Pe spatele LED-ului vei regasi urmatoarele porturi si conexiuni: o iesire audio digitala optica, 2 porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI si o intrare video composite. 

Player-ul multimedia integrat va permite redarea continutului multimedia stocat pe un mediu de stocare extern.

Sunetul va fi livrat prin doua difuzoare stereo ce livreaza o putere totala de 40W si beneficiaza de tehnologiile audio Dolby Digital Plus, DTS si Bass Reflex.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Samsung 50KU6092.

Recomand televizorul celor care-si doresc un Smart LED Samsung cu diagonala mare si functii de ultima ora.

Poti afla parerea celor care au cumparat deja acest televizor intrand aici: pareri Samsung 50KU6092

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *