Philips PerfectCare Pure GC7640/80 – Statie de calcat Philips

Statia de calcat Philips PerfectCare GC7640/80 iti va usura munca si te va ajuta sa economisesti timp cu calcatul rufelor.

Design-ul statiei de calcat Philips PerfectCare este modern Aceasta statie de calcat este compacta si usor de depozitat. Avand o greutate redusa, aceasta este usor de transportat si de manevrat.

Statia de calcat Philips PerfectCare are o putere de 2400 W si poate fi folosita la 3-4 minute dupa ce a fost pornita. Aceasta trebuie sa ajunga la o temperatura optima, astfel vei putea preveni picutarea in timpul calcatului sau in momentul cand vrei sa folosesti mai mult abur pentru a calca pe verticala.

In spate, pe baza, vei observa cele 3 butoane: Eco, anti-calcar si cel de pornire. La baza fierului de calcat este pozitionat selectorul de programe, acesta este usor de utilizat.

In partea din fata a statiei de calcat vei observa sistemul de blocare a fierului pe baza. Acest sistem de siguranta il poti utiliza cand vrei sa transporti statia de calcat dintr-o camera in alta mult mai usor, fara a exista riscul de a se desprinde baza de fierul de calcat.

Pe baza, sub fierul de calcat, se afla situat cartusul de colectere a calarului. Aesta va preveni calcarul din apa sa-ti deterioreze fierul de calcat sau de a lasa urme albe de calcar pe haine in momentul cand le vei calca.

philips-perfectcare-pure-gc7640

verifica pretul actualizat

Cartusul anti-calcar poate fi inlocuit. Cand acesta trebuie inlocuit, statia are un sistem de avertizare. In medie, un cartus dureaza 3 luni. Pentru a nu inlocui prea des cartusul poti folosi apa demineralizata.

Statia de calcat Philips PerfectCare beneficiaza de tehnologia Optimal Temp, acum poti sa calci cu incredere tesaturi delicate cat si articole din lana, fara a exita riscul de a le arde.

Rezervorul de apa este pozitionat sub fierul de calcat, acesta nu este detasabil. Poti sa folosesti si apa de la robinet. Rezervorul are o capacitate de 1,5 litri ce-ti permite sa calci aproximativ 2 ore fara a-l incarca.

Talpa fierului de calcat este T ionic Glide, aceasta este rezistenta la zgarieturi si va aluneca pe haine. Forma si orificiile de ventilare asigura o distribuire uniforma a aburului pentru a elimina cu usurinta cutele de pe haine.

Daca ai o cuta mai persistenta si doresti mai mult abur, poti sa folosesti butonul de sub manerul fierului de calcat ori de cate ori doresti.

Debitul de abur continuu este de 120 grame pe minut, iar jetul de abur este de 250 grame pe minut datorita cantitatii mai mici de apa pompate, asa poti indeparta cute mai rezistente si cu o presiune de 5,2 bari.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Philips PerfectCare GC7640/80.

Statia de calcat Philips PerfectCare GC7640/80 are functia de oprire automata, daca statia nu mai este utilizata timp de 5 minute, astfel vei face economie de energie electrica.

Statia de calcat Philips PerfectCare GC7640/80 este recomandata persoanelor care isi doresc sa-si petreaca cat mai putin timp cu calcatul rufelor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *