Bosch SMV53L80EU – Masina de spalat vase incorporabila Bosch

Masina de spalat vase Bosch SMV53L80EU iti va fi de ajutor in bucatarie sa economisesti timp cu spalatul, uscatul si degresatul vaselor.

Design-ul masinii de spalat vase este clasic, permitand incorporarea masinii in mobila de bucatarie fara probleme.

Pe usa masinii este pozitionat panoul de control, acesta este unul digital. De aici iti poti alege programul dorit in functie de gradul de murdarie pe care il au vasele tale. Display-ul masinii de spalat vase este LCD, acesta iti va indica cat timp a mai ramas din programul setat.

Tot pe usa, in interior sunt situate si compartimentele pentru: sare speciala pentru masina de spalat vase, detergent si agenti de clatire a vaselor.

Incarcarea se face frontal, in interior vei observa sertarele pentru vase, acestea fiind de diferite dimensiuni.

Sertarul de jos este dedicat vaselor de dimensiuni mari putandu-se regla pe inaltime. Pe acest sertar poti pune la spalat: tavi de yena, platouri de tort si cratite cu coada.

Pe cel de-al doilea sertare poti aseza pentru spalat vase de dimensiuni mici cat si medii precum: cesti de cafea, pahare de vin, cani cu volum mare, cana de la blender, farfurii de tort si de friptura.

Oalele si cratitele foarte murdare, care au mancare arsa sau uscata de mai multe zile pe ele, pot fi spalate la programul intensiv. Acest program incalzeste apa la o temperatura de 70 de grade Celsius si va indeparta cele mai dificile pete de ulei sau de mancare.

Vasele cu un garad mediu de murdarie pot fi spalate la programul Auto, acesta incalzeste apa la temperaturi de la 45 grade pana la 65 grade Celsius.

Programul Bio/Eco incalzeste apa la temperatura de 50 grade Celsius, dar in  acelasi timp vei face economie de detergent, agenti de clatire, cat si de energie electica.

La programul rapid poti sa speli vasele cu un grad mic de murdarie precum: farfuriile de aperitiv, paharele de vin, suc si cestile de cafea, acest progam incalzeste apa la temperatura de 45 grade Celsius si dureaza 30 de minute.

Masina de spalat vase Bosch are program de incarcare la jumatate, acum nu trebuie sa mai astepti sa se adune multe vase pentru a porini masina.

masina-spalat-vase-bosch-smv53l80eu

verifica pretul actualizat

Aqua Sensor decteteaza petele de murdarie de pe vase, iar in functie de gradul de murdarie masina isi va regla cantitatea apei si procesul de clatire.

Cu functia de intarziere, poti preselecta programul la ora de pornire dorita. Aceasta functie iti permite sa programezi masina de spalat vase sa porneasca la orice ora din timpul zilei s-au o poti seta sa speli  si pe timpul noaptii.

Schimbatorul de caldura este pentru vasele delicate precum cele din sticla sau cristal si portelan, cu aceasta functie apa este preincalzita astfel se vor evita socurile de temperatura.

Clasa de consum a masinii de spalat vase este A++, iar in momentul spalari si uscarii clasa de consum este A.

Dimensiunile masinii de spalat vase Bosch sunt: inaltime 81,5 cm, latime 60 cm, adancime 55cm, cu o greutate de 35 kg.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Bosch SMV53L80EU.

Bosch SMV53L80EU este o masina de spalat vase silentioasa, acum poti lua cina linistit in bucatatre in timp ce masina este in functiune.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L80EU este recomandata persoanelor si familiilor care isi doresc sa economiseasca spatiu si timp in bucatarie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *