Wellington 43UHDV296SW – Smart LED Ultra-HD ieftin

Wellington 43UHDV296SW se numara printre cele mai accesibile televizoare Smart LED ce suporta rezolutii Ultra-HD.

Design-ul Smart TV-ului Wellington este clasic, rama ce inconjoara ecranul fiind vopsita in culoarea neagra. Stand-ul este compus din doua piese, este usor de montat si ofera stabilitate.

Ecranul are diagonala de 109 cm si suporta rezolutii 4K/Ultra HD (3840 x 2160 pixeli), oferind unghiuri largi de vizualizare.

Imaginile afisate vor fi foarte detaliate, te vei putea bucura de cele mai noi filme la rezolutii 4K. Datorita unghiurilor largi de vizualizare, vei primi aceeasi calitate a imaginilor, indiferent de pozitia din care vei privi la televizor.

Calitatea imaginilor va putea fi setata in functie de programul urmarit.

Sunetul va fi redat printr-un sistem audio compus din 2 difuzoare stereo ce livreaza o putere totala de 16W.

smart-led-ultra-hd-wellington

verifica pretul actualizat

Ca si in cazul celorlalte televizoare inteligente, vei putea utiliza LED-ul Wellington pentru a naviga pe internet, pentru a rula jocuri video si pentru a urmari continut video online. Vei putea urmari cele mai noi seriale de pe Netflix la rezolutii Ultra HD.

Televizorul se va conecta la internet atat prin reteaua LAN, cat si prin cea wireless, fiind prevazut cu placa wi-fi.

Playerul multimedia va permite redarea de continut multimedia (video, audio, foto) de pe un mediu de stocare extern (stick de memorie sau HDD extern).

Televizorul Wellington este echipat cu urmatoarele porturi: conexiune Audio in, o iesire adio digitala, o intrare PC D-sub 15 pini, o intrare USB 2.o, o intrare video composite, o intrare Scart RGB, o intrare minijack casti si 2 porturi HDMI.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Wellington 43UHDV296SW.

In pachetul de livrare televizorul are: cablu de alimentare, manual de utilizare si telecomanda.

Recomand televizorul Wellington celor care-si doresc un Smart LED Ultra-HD ieftin. Pretul accesibil, rezolutia 4K si functiile smart se numara printre atuurile acestui televizor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *