Heinner MG16TA-WX – masina de tocat cu putere de 1600W

Heinner MG16TA-WX este o masina de tocat cu putere de 1600W care n-ar trebui sa lipseasca din bucataria gospodinelor mai ales in perioada de iarna.

Design-ul masini de tocat carne este unul modern, aceasta fiind confectionata din plastic si aluminiu.

Pe baza intalnim butoanele de On/Reverse si cel de viteze. De la butonul On/Reverse iti pornesti masina de tocat, iar in caz de a ramas blocata din cauza carnii sau a pielitei poti folosi butonul de Reverse. Masina de tocat are doar 2 viteze.

Tot pe baza, putin mai jos, este pozitionat butonul de blocare a componentelor. In momentul cand vrei sa montezi componentele masinii de tocat carne trebuie sa rasucesti in directia inversa a acelor de ceasornic.

Masina de tocat Heinner are in dotare un sistem termostat, acesta va intrerupe alimentarea cu energie electrica in caz de supraincalzire.

heinner-mg16ta-wx-masina-tocat

Verifica pretul actualizat

Daca masina de tocat se supraincalzeste se va opri brusc din functionare, atunci trebuie sa scoti din priza cablu de alimentare si sa opresti masina de la buton.

Cu aceasta masina de tocat nu poti toca in continuu, dar o poti folosi 3 minute, dupa trebuie sa faci o pauza pentru a se raci motorul.

In masina de tocat nu trebuie sa  introduci carne cu oase, carne congelata, nuci sau alte alimente tari.

Cu ajutorul accesoriilor poti sa-ti toci rosiile pentru bulion si suc de rosii. Cu accesoriul pentru carnati poti sa umpli carnatii mult mai repede si vei avea si mai putine vase murdare de grasime.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Heinner MG16TA-WX

Alte accesorii ale masinii de tocat sunt: 3 site si 1 cutit, acestea sunt confectionate din inox.

Nivelul de zgomot este de 86 decibeli, iar puterea motorului este de 1600 W.

Masina de tocat Heinner MG16TA-WX este recomandata persoanelor si familiilor care in preajma sarbatorilor vor sa-si petreaca cat mai putin timp in bucatarie cu prepararea mancarii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *