LG F1496ADP3 – Masina de spalat rufe cu uscator LG

LG F1496ADP3 este o masina de spalat rufe cu uscator incorporat, cu o capacitate de incarcare de 8kg pentru spalare si 4kg pentru uscare, cu 1400 de rotatii pe minut, ce face parte din clasa de consum B.

Masina de spalat rufe LG masoara: inaltime 85 cm, latime 60 cm si adancime 55 cm.

Incarcarea se face prin partea frontala, hubloul are diametrul de 30cm, se deschide pe partea stanga, avand descizatura de 180 grade.

Deasupra hubloului sunt pozitionate: compartimentul pentru detergent si balsam, butonul selector de programe si dispaly-ul LED.

Display-ul iti va indica cat timp a mai ramas din programul de spalare sau uscare setat, rotatiile, temperatura apei, temperatura de uscare.

Pe display se gasesc butoanele: Intensiv, Dry, Time Delay si Pre wash. Sub acesta sunt pozitionate butoanele: pauza/start, temperatura, spin si oprirre/pornire.

De la butonul selector it poti alege programul dorit pe care doresti sa-l utilizezi. Ai la dispozitie urmatoarele 13 programe: Bumbac, bumbac eco, lana/spalare manuala, articole sportive, baby care, rapid 30 minute si Easy care.

Aceasta masina de spalat rufe nu are programe speciale pentru: camasi, tesaruri delicate, tesaturi sintetice. In locul acestor programe cei de la LG au conceput un singur program – Easy Care.

masina-de-spalat-rufe-cu-uscator-lg

Verifica pretul actualizat

Tot de la butonul selector iti poti alege si progamele de uscare: Time Dry, Low Temp Dry, Iron Dry si Cupbloard Dry.

Usacarea nu se face automat, poti sa setezi programele de uscare dupa ce ai terminat de spalat toate rufele si sa bagi la uscat rufele de care ai nevoie urgenta. Programul de uscare Cupbloard Dry dureaza 3 ore, iar Time Dry 2 ore.

Cel mai scurt program al masini de spalat rufe este de 30 de minute, cu acesta iti poti spala o cantitate medie de rufe,  cu un grad mediu de murdarie.

Daca nu ai avut timp sa speli in timpul zilei, poti sa speli si la ore tarzii. Masina de spalat rufe este silentioasa datorita motorului care este atasat direct pe centru tamburului. Datorita acestei tehnologii, piesele masinii de spalat se vor uza mai greu.

Masina de spalat rufe LG beneficiaza de tehnologia 6 Motion. In timpul spalarii vei observa ca masina are mai multe sensuri de miscare a cuvei, in functie de progamul selectat.

La spalarea uniforma miscarea cuvei se face prin amestecare. Detergentul se depunandu in partea de jos a cuvei pentru a se va dizolva mai repede in momentul alimentarii cu apa. Datorita clatirii eficiente nu vei avea urme de detergent pe haine.

La spalarea fara detergent, apa in care a fost dizolvat detergentul  va fi distribuita neuniform in cuva pentru a umezi toate rufele.

La spalrea silentioasa, miscarea rufelor in cuva se face prin rostogolire sub nivelul apei, astfel zgomotul din timpul spalarii este redus.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret LG F1496ADP3

Masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3 este recomandata persoanelor si familiilor care vor sa aiba o masina cu capacitare mare de spalare, dar in acelasi timp sa faca si economie de timp si spatiu cu uscarea rufelor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *