Star-Light 55DM6000 – televizor SMART ieftin

Daca vrei sa-ti cumperi un televizor SMART ieftin nu strica sa arunci o privire asupra televizorului Star-Light 55DM6000.

Lansat in 2016, televizorul Star-Light este unul dintre cele mai ieftine tevizoare inteligente de pe segmentul sau.

Televizorul are un design modern, este ultra-slim si se monteaza usor. Stand-ul este compus din doua piese.

Smart LED-ul are diagonala ecranului de 140 cm si suporta rezolutii Full-HD. Diagonala mare si functiile avansate vor face din acest televizor principalul centru multimedia din casa ta.

Unghiurile de vizualizare largi (178 grade din 178) iti vor permite sa te uiti la televizor din orice pozitie doresti. Experienta vizuala va fi una imersiva, de cea mai inalta calitatea. Va fi o placere sa urmaresti cele mai noi filme sau meciurile echipei preferate pe acest smart tv.

star-light-55dm6000-televizor-smart

Detalii suplimentare

Experienta vizuala va fi completata de cea audio. Sunetul va fi livrat prin sistemul audio format din doua difuzoare stereo cu care televizorul vine echipat. Cele doua difuzoare vor livra o putere totala de 16W.

Vei putea utliza televizorul pentru a naviga pe internet si pentru a viziona filme online. Conexiunea la internet se va realiza prin reteaua wireless.

Slotul CI+ de pe spatele televizorului iti va permite sa receptionezi programele HD fara a mai avea nevoie de decodor suplimentare, cartela primita de la operatorul de cablu fiind suficienta.

LED-ul va putea fi utiliza si pe post de monitor, dar il poti conecta si la o consola de gaming pentru a te bucura cu prietenii de cateva ore de lupta virtuala.

Smart TV-ul este dotat cu urmatoarele porturi: intrare PC (D-sub 15 pini), port USB 2.0, doua porturi HDMI, intrare video composite, minijack casti si intrare Scart.

Pret:

Pentru pretul actualizat intra aici: pret Star-Light 55DM6000.

Recomand televizorul Star-Light celor care-si doresc un televizor inteligent cu diagonala mare si pret ieftin.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *