DeLonghi EC221.B – cel mai apreciat si cumparat espressor manual

DeLonghi EC221.B este cel mai apreciat si cumparat espressor manual de pe eMAG, acesta primind nu mai putin de 200 review-uri.

Espressorul DeLonghi este usor de utilizat, poti folosi cafea macinata, dar si padu-ri. Are 3 butoane: unul pentru espresso si cappucino, unul pentru presiunea aburului al dispozituvului de spumare a laptelui, iar celalalt este cel de pornire/oprire.

In partea din fata a espresorului este situat butonul pentru cappucino, espresso si picurare. Daca doresti sa-ti prepari un espresso trebuie doar sa rotesti de buton in partea dreapta.

Daca doresti un espresso lung, tot ce trebuie sa faci este sa lasi sa curga mai mult in ceasca, deoarece acest buton nu se opreste automat.

Acest espressor are un Port-filtru crema potrivit pentru cafeaua macinata, datorita acestuia vei obtine un espresso cremos si delicios in acelasi timp.

delonghi-ec221-espressor

Verifica pretul actualizat

In partea stanga a espressorului este pozitionat dispozitivul de spumare a laptelui, acesta este unul calasic. In momentul cand este scufundat in lapte acesta va elibera abur pentru a obine o spuma cat mai densa, cremoasa si gustoasa.

Pentru a obtine aceasta spuma recomand folosirea unui lapte cu o concentratie de grasime de 3%. In momentul cand prepari spuma, recipientul nu trebuie sa fie plin, astfel vei evita sa pierzi din spuma.

Capacitatea recipientului de apa este de 1 litru, iar puterea espressorului este de 1100 W.

Presiunea espressorului este de 15 bari, iar dimensiunile acestuia sunt: inaltime 30,5 cm, latime 24 cm, adancime 27 cm, cu o greutate de 3,3 kg.

Pret:

Pentru pret intra aici: pret DeLonghi EC221.B.

Espressorul  DeLonghi are oprire automata, daca nu-l mai folosesti timp de 20 de minute acesta se va opri, astfel vei economisi energie electrica.

Espressorul DeLonghi EC221.B te va ajuta sa-ti incepi zilele de lucru cu dreptul si sa te relaxezi savurand o ceasca de cafea cu prietenii sau familia.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *