Beko WTV8734XCOM – Masina de spalat rufe cu capacitatea de 8 Kg

Beko WTV8734XCOM este o masina de spalat rufe fiabila cu capacitates de incarcare de 8 kg si cu 1400 de rotatii pe minut, ce face parte din clasa de consum A+++.

Masina de spalat Beko masoara: inaltime 84 cm, latime 60 cm si adancime 54 cm.

Incarcarea se realizeaza prin partea frontala, hubloul avand deschizatura pe partea stanga, acesta are deschizatura de 170 grade.

Deasupra hubloului sunt pozitionate: compatrimentul pentru detergent si balsam, butonul selector de programe si display-ul LCD.

Display-ul LCD iti va afisa rotatiile setate, timpul ramas pana la terminarea programului selectat si temperatura apei.

Sub display sunt pozitionate butoanele de: anti-sifonare, clatire, iar in dreapa si stanga display-ului sunt pozitionate butoanele pentru: temperatura apei, rotatii, Baby protect+, precum si butoanele pentru functii speciale.

De la butonul selector iti poti selecta programul dorit din cele 16 programe, acestea fiind: anti pete, clatire, clatire + evacuare, auto curatare, Hygienic 20 grade, Expres super rapid, Expres zilnic, Dark care, camasi, Aqua perfect 40 minute 40 grade, program bumbac, program lana, program sintetice, program de consum redus de energie electrica, program delicate.

Programul Stem Therapy TM elimina mirosurile neplacute cu ajutorul unui jet intens de abur, care nu va sifona rufele si le va face mai usor de calcat, acest program dureaza in jur de 20 de minute.

masina-de-spalat-rufe-beko-wtv8734xcom

Detalii suplimentare

Cu sistemul Aquafusion vei valorifica la maxim consumul de apa, energie electrica si detergent, atfel vei economisi aproximativ 5,5 kg de detergent.

Functia Hygienic 20 curata rufele la cele mai mici tempetaturi. Cu ajutorul programului CoolHygienic poti sa speli rufele colorate, dar si pe cele din bumbac, fara a exista riscul de a le deteriora, cu acest program vei face si economie la energie electrica.

Tehnologia Silent-Tech asigura o spalare mult mai silentioasa decat masinile de spalat standard, reducand zgomotul sub media unei conversatii.

Design-ul special al cuvei Aqua Wave creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatire eficienta si blanda fara miscari care ar putea afecta tesatura.

Masina de spalat beneficieaza de Motoare brushliss a caror constructie a permis eliminarea periilor de carbon, datorita acestor motoare vei avea unele avantaje. Printre avantaje se numara: nivel de zgomot redus, absenta vibratiilor, control imbunatatit al turatiei, eliminarea emisiilor electromagnetice.

Pret:

Nivelul de zgomot la spalare este de 56 decibeli, iar nivelul de zgomot la centrifugare de 77 decibeli.

Consumul anual de apa este de 10560 litri, iar consumul anual de energie electica de 195 kWh.

Beko WTV8734XCOM este recomandata familiilor si persoanelor care isi doresc o masina de spalat rufe cu un design modern care beneficiaza de tehnologii de ultima ora.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *