Beko GN162420P – combina frigorifica Side by side

Combina frigorifica side by side Beko GN162420P este potrivita pentru persoanele care au nevoie de mult spatiu pentru depozitarea mancarii.

Combina frigorifica Beko are o capacitate totala de 544 litri si face parte din clasa de consum A+.

In partea dreapta a combinei frigorifice Beko este pozitionat frigiderul, acesta are o capacitate de 368 litri si este compartimentat in: 4 rafturi, 2 sertare de legume si fructe si 1 sertar pentru alimente perisabile.

Cele 4 rafturi sunt confectionate din sticla securizata, poti sa-ti pui la rece un recipient cu mancare de capacitate mare fara a exista riscul ca sticla se va sparge.

Sertarele pentru legume si fructe sunt confectionate din plastic de calitate si beneficiaza de tehnologia Activ Fresh Blue Light. Aceasta functie mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra care este activa permanent in interiorul frigiderului.

Astfel va creste perioada de conservare, iar nivelul de vitamine al legumelor si fructelor nu vor fi afectate.

Deasupra sertarelor de legume si fructe este pozitionat sertarul pentru alimente perisabile. In interiorul sertarului se pastreaza o temperatura de 0 grade Celsius. In categoria alimentelor cu durata scurta de viata intra: carnea refrigerata, mezelurile, carnea tocata si pestele.

Sistemul de iluminare al combinei frigorifice este pe baza de LED-uri, acestea sunt asezate pe peretii din spate ai frigiderului si pe peretii laterali, astfel lumineaza fiecare raft separat.

Pe usa frigiderului sunt situate 4 rafturi de diferite dimensiuni: unu este pentru sticlele si recipientele cilindrice de volum mare, unu pentru sticle de dimensiuni medii si dou pentru borcane si oua.

Tot pe usa din dreapa, pe exterior, este pozitionat un minibar push-pull, aici iti poti depozita la rece o cantitate medie de bauturi alcoolice sau sucuri.

Sistemul de racire No Frost nu va permite formarea ghetii pe peretii interiori ai combinei frigorifice.

Functia de ionizare inlatura bacteriile si microoganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului. Cu ajutorul acestei functii aerul din interiorul frigiderului este curat, astfel alimentele sunt pastrate pentru o perioada mai lunga de timp.

O alta functie benefica esta Filtru antimiros. Acest filtru activ de carbune inlatura mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand astfel nivelul ridicat de igiena.

In partea stanga a combinei este situat congelatorul cu o capacitate de 176 litri, cu 5 compartimente si 2 sertare.

In sertare iti poti pune la congelat carne, iar ce nu incape poti sa asezi pe compartimente, alaturi de legumele si fructe pregatita pentru iarna.

combina-frigorifica-side-by-side

Detalii suplimentare

Pe usa congelatorului sunt pozitionate 3 sertare de diferite dimensiuni unde iti poti depozita cantitati mici si medii de verdeata. Intre aceste sertare este situat Slim tank, rezervorul de apa ce este pozitionat ergonomic in intriorul usii, fara a ocupa locul pentru depozitarea alimentelor.

Pe exteriorul usii este pozitionat panoul digital, de aici iti poti regla temperatura pe care o doresti sa o ai in frigider si congelator.

Sub panoul de control este situat dispenserul de apa, de aici poti sa bei apa rece de ori de cate ori doresti, fara a fi nevoit sa deschizi de fiecare data frigiderul.

Garniturile de pe usile combinei frigorifice contin aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului.

Dimensiunile combinei frigorifice sunt: inaltime 179 cm, latime 91 cm, adancime 72 cm.

Pret:

Combina frigorifica Beko GN162420P costa 4549 lei – disponibila aici.

Combina frigorifica Side by Side Beko GN162420P este recomandata familiilor si persoanelor care isi doresc un aparat electrocasnic modern, de ultima generatie, pentru a-si depozita alimentele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *