Arctic EF5801A+ – Masina de spalat rufe ieftina

Arctic EF5801A+ este o masina de spalat rufe accesibila, cu o capacitate de 5 kg si cu 800 de rotatii pe minut.

Masina de spalat rufe Arctic EF5801A+ masoara: inaltime 84 cm, latime 60 cm si adancime 41,5 cm. Datorita adancimii mici, masina de spalat rufe poate fi pozitionata in spatii inguste, fiind ideala pentru cei care locuiesc intr-un apartament mic sau garsoniera

Incarcare se efectueaza prin parte frontala, deschizatura hubloului este pe partea stanga.

Deasupra hubloului sunt pozitionate: compartimentul pentru detergent/balsam si selectorul de programe.

Langa selectorul de programe, in partea dreapta, se gasesc 2 butoane, acestea sunt pentru: setarea rotatiilor si start/pauza, anulare.

Ca sa ajungi la rotatiile dorite sau la functia de anulare trebuie sa apesi pe butoane pana LED-ul se va aprinde in dreptul setari pe care o doresti.

De la selectorul de programe poti sa-ti alegi programul de spalare pe care vrei. Ai la dispozitie 15 programe de spalare: bumbac 90 grade, bumbac 60 grade, bumbac 40 grade, bumbac apa rece, program rapid 30 minute, spalare manuala 20 grade, clatire, stoarcere/evacuare, tesaturi delicate 30 grade, lana 40 grade, sintetice 40 grade, sintetice apa rece, sintetice 60 grade.

arctic-ef5801a

Detalii suplimentare

Programele Eco te ajuta sa faci economie la curent electric, acestea sunt: Eco bumbac 60 grade si bumbac 40 grade.

Cel mai scurt si utilizat program este cel de 30 de minute, cu acesta poti sa speli o cantitate medie de rufe si cu un grad mediu de murdarie.

Masina de spalat Artic are sistem de control al balansului, acest sistem distribuie uniform rufele in interiorul tamburului diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii.

Pret:

Arctic EF5801A+ costa 759 lei (pret redus) – disponibila aici.

Masina de spalat rufe Artic are un consum anual de energie electrica de 168 kWh, iar consumul de apa anual este de 9900 litri, in functie de cate spalari vei face.

Nivelul de zgomot la spalare este de 62 decibeli, iar nivelul de zgomot la centrifugare este de 77 decibeli.

Recomand masina de spalat Artic persoanelor care isi doresc o masina de spalat rufe simpla si ieftina, care poate fi asezata in spatii inguste.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *