Statie de calcat Bosch cu puterea de 3100 W

Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P este o statie de calcat care te va ajuta sa economisesti timp si iti  va usura munca cu calcatul lenjeriilor si rufelor.

Design-ul statiei Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P este modern.

Statia de calcat Bosch are o putere de 3100W, poate fi folosita la 2 minute dupa ce a fost pornita. Aceasta trebuie sa ajunga la temperatura optima pentru a preveni picurarea in timpul calcatului sau in momentul cand doresti abur.

La baza statiei este situat panoul de control, de aici iti poti alege progamul dorit.

Tot la baza vei observa butoanele de: pornire, Eco, selectotul de programe si cele 2 LED-uri – cel de calcar si cel de securitate.

Cu primele trepte ale selectorului de programe poti sa calci tesaturi medii si delicate precum: matase, lana fina, bumbac, sintetice si stofa. Cu ultima treapa poti sa calci tesaturi groase si voluminoase precum: lenjerie apretata, jeans, hanorace groase si stofa groasa.

Sub baza statie de calcat se afla colectorul de calcar, in momentul cand il vei deschide se va observa o tija pe care se depune calcarul, aceasta se curata usor sub jetul de apa de la chiuveta. Datorita colectorului de calcar poti sa folosesti apa de la robinet fara sa-ti face griji ca vei defecta statia de calcat.

statie calcat bosch

Vezi ce televizoare sunt la reducere azi

SecureLock este sistemul de prindere aflat in spatele fierului de calcat, acesta fixeaza fierul de boiler oferind mai multa siguranta in timpul transportului.

In partea din fata a statiei de calcat este pozitionat rezervorul de apa, acesta este detasabil, poti sa pui apa direct in el, fara sa fie nevoie sa muti toata statia de calcat. Capacitatea rezervorului este de 1,400 litri.

Sub fierul de calcat se va observa un suport, acesta este detasabil si-l poti aseza oriunde doresti pentu a pune fierul in momentul cand vrei sa aranjezi rufele pentru calcat.

Talpa fierului de calcat este Ceranium-Glissee si are varf ascutit ce-ti va permite accesul mult mai usor in zonele dificile precum: nasturi si mansetele camasilor.

Fierul este usor de manevrat, talpa aluneca pe haine lasandu-le netede fara cute. Pe maner este situat butonul de stropit, iar sub el este pozitionat butonul de abur, pe care poti sa-l utilizezi de cate ori doresti sa ai abur din abundenta.

Cu statia de calcat nu terbuie sa faci mai multe manevre pentru a indeparta o cuta, deoarece jetul de abur are o putere de 320 grame pe minut si va indeparta orice cuta nedorita pe haine. Poti sa calci si in pozitie verticala daca lasi statia la incalzit pentru a putea da jetul dorit.

Pret:

Statia de calcat Bosch costa 923 lei (pret redus) – disponibila aici

Statia de calcat Bosch are un debit de abur de 120 grame pe minut si o presiune de abur de 6 bari.

Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P este recomandata persoanelor care isi doresc sa economiseasca timp cu calcatul rufelor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *