Bosch BGS5230S – Aspirator fara sac cu putere de 700W

Bosch BGS5230S este un aspirator fara sac cu putere de 700W creat pentru a-ti usura munca cu curatarea covoarelor si pardoselelor, fara a avea probleme cu raspandirea prafului prin camera. 

Aspiratorul te va ajuta sa faci economie atat de timp, cat si de bani, nemaifiind nevoit sa cumperi saci de fiecare data cand faci curatenie.

La cumpararea acestui aspirator vei benificia de o garantie de 5 ani, aceasta oferta este valabila pana pe data de 31.10 2016.

Aspiratorul Bosch are un design modern, accentuat de culoarea neagra in care este vopsit.

In partea din fata a aspiratorului intalnim: manerul care va face aspiratorul mai usor de manipulat, orificiul unde se ataseaza furtunul, butonul de colectare a cablului si butonul de pornire/oprire.

In partea din spate este pozitionat recipientul de colectare a prafului/polenului si orificiul de depozitare a cablului de alimenate.

Recipientul in care se colecteaza praful este din plastic rezistent, transparent. Recipientul se curata usor, il poti spala cu apa rece, dupa uscare il poti atasa la loc.

Aspirator cu filtru HEPA

Filtru aspiratorului este de tip HEPA, acest filtru retine efiient pana si cele mai mici particule de parf si polen.

Filtru HEPA nu va elibera parful aspirat in camera, astfel aerul din incapere va fi mult mai curat. Filtrul reprezinta un avantaj pentru persoanele care au probleme cu alergiile la parf sau polen. Filtru se poate curata la jetul de apa rece.

Bosch BGS5230S - aspirator

Detalii suplimentare

Se recomanda curatarea recipientului de colectare a prafului, astfel vei preveni suprasolicitarea sau posibilitatea ca praful sa se raspandeasca in aer.

Aspirator silentios

Datorita tehnologiei integrate SilenceSound System aspiratorul are nivelul de zgomot de 66 decibeli, fiind foarte silentios.

Cu ajutorul sistemului Quattro Power aspirtorul Bosch va da rezultate extraordinare la curatenie si va avea un consum redus de energie electica.

Dimensiunile aspiratorului sunt: inaltime 31 cm, latime 32 cm si adancime 47 cm. Cablul de alimentare are lungimea de 8 metri, iar raza de curatare este de 11 m.

Clasa de consum din care face parte aspiratorul este A, iar capacitatea de colectare a prafului este de 3 litri.

Pret:

Bosch BGS5230S costa 1349 lei – disponibil aici.

Aspiratorul Bosch BGS5230S este recomandat persoanelor care doresc sa elimine cat mai mult praf din locuinta pentru a le oferi celor dragi un spatiu igienic si sa previna aparitia alergiilor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *