Electrolux EDH3686GDE – Uscator de rufe cu condensare

Electrolux EDH3686GDE este un uscatorul de rufe cu condensare care te va ajuta sa economisesti timp si spatiu cu uscatul rufelor.

Uscatorul iti va fi foarte util iarna cand nu te vei mai chinui sa usuci hainele pe calorifer, astfel vei preveni sa aparitia mucegaiului.

La achizitionarea uscatorului de rufe Electrolux vei benificia de o garantie de 5 ani, aceasta oferta este valabila pana pe data de 31.12.2016.

Uscatorul de rufe Electrolux are un design clasic, specific marii majoritati a electocasnicelor, si are o capacitate de incarcare de 8 kg.

Incarcarea se face frontal. Deasupra hubloului se afla butonul de pornire/oprire si selectorul programelor de uscare.

In partea dreapta este pozitionat display-ul LCD, care iti va indica cat timp a mai ramas din programul de uscare, iar sub display este situat butonul de start/pauza.

Uscatorul are 2 compartimente de colectare, unul este pentru colectarea apei rezultate in timpul uscari, iar celalalt este pentru colectarea prafului si a scamelor de pe haine.

Colectorul de praf si scame este detasabil si este situat in interior, in partea de jos a hubloului. Darorita acestui colector hainele tale vor fi mai pufoase si moi la atingere.

Clasa de consum din care face parte uscatorul de rufe este A+. Acesta foloseste temperaturi scazute pentru a usca rufele pentru a nu le deteriora, consumand cu 45% mai putin decat uscatoarele ce fac parte din clasa B.

Uscator de rufe cu condensare electrolux

Detalii suplimentare

Cu programul Rapid poti sa usuci o cantitate medie de rufe intr-un timp de 38 de minute.

Un program des utilizat este cel anti-sifonare, nu trebuie sa-ti faci griji ca, dupa oprirea uscatorului, rufele tale se vor sifona. Acest program este folosit in special pentru: camasi, jeans, tricouri si pantaloni de stofa.

La programul Duvet/cuverturi poti sa usuci: hanorace, geci de iarna, precum si lenjerii goase.

Alte programe ale uscatorului sunt: bumbac, sintetice, delicate si usor de calcat.

In momentul cand vei scoate rufele din uscator vei realiza ca parfumul balsamului de rufe nu va fi inlaturat, ci din contra, acesta va fi mai puternic.

Dupa terminarea programului de uscare pe care l-ai setat uscatorul te va anunta printr-un semnal sonor pentru a scoate rufele.

Pret:

Electrolux EDH3686GDE costa 2949 lei – disponibil aici.

Dimensiunile uscatorului de rufe sunt: inaltime 80 cm, latime 60 cm si adancime 60 cm.

Uscatorul Electrolux EDH3686GDE este recomandat persoanelor care vor sa scape de chinul uscatoarelor clasice cu sarma, sa economiseasca timp si sa-si usuce hainele igienic.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *