Viva Collection HR7761/00 – Robot de bucatarie Philips

Cei care-si doresc un robot de bucatarie Philips se pot indrepta catre robotul Viva Collection HR7761/00, acesta are puterea de 750W si beneficiaza de un pret bun.

Cu ajutorul acestui robot de bucatarie poti sa: toci legumele in marimea pe care o doresti, feliezi cortofi, rosi si castraveti, razui legume tari (morcov, telina si hrean), prepari maioneza, frisca, creme de prajituri, framanti aluaturi de foietaj si paine si rasnesti boabele de cafea.

Accesoriile robotului de bucatarie sunt: disc de taiere, tocator, disc emulsie, disc feliere, disc granulare, disc radere, cutie universal si accesoriu de framantare. Aceste accesorii sunt in forma de disc si sunt confectionate din otel inoxidabil si plastic rezistent.

Cu ajutorul blenderului poti sa-ti prepari cele mai delicioase si cremoase milkshake, smoothie-uri, freshuri din fructe si legume.

Philips Viva Collection HR7761

Detalii suplimentare

La baza robotului de bucatarie intalnim butonul de viteze.

Viteza 1 este pentru maruntirea legumelor grosier si pentru prepararea aluatului de paine si foietaj, poti sa bati frisca si maioneza.

La viteza 2 poti sa toci legumele la dimensiuni medii, maruntesti nucile si alunele. La aceasta viteza poti sa toci si carnea si sa faci supe cu pulpa de legume.

La viteza Plus sau Impuls poti sa-ti prepari sucuri si piureuri din legume si fructe si sa toci fructele si legumele foarte fin.

Datorita sistemului anti-alunecare, robotul de bucatarie nu se va misca in timpul functionarii.

Capacitatea de incarcare a bolului pentru maruntirea fructelor, legumelor sau felierea lor este de 1,500 litri. Capacitatea de incarcare a blenderului este de 1 litru, iar capacitatea de incarcare a bolului cu aluat este de 500 grame.

Accesoriile si bolurile robotului de bucaterie se curata usor cu apa calda, dar pot fi puse la spalat in masina de spalat vase, pe rafturile superioare destinate pentru tacamuri si produse mici.

Pret:

Philips Viva Collection HR7761 costa 322 lei (pret redus) – disponibil aici.

Dimensiunile robotului de bucatarie sunt: latime 21 cm, adancime 21 cm, inaltime 36,8 cm, cu lungimea cablului de alimentare de 1 m.

Philips Viva Collection HR7761/00 este recomandat persoanelor care isi doresc un robot de bucatarie accesibil, care sa faciliteze munca cu prepararea mancarurilor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *