Beko DFN28321W – Masina de spalat vase cu 5 ani garantie

Masina de spalat vase Beko DFN28321W vine cu o garantie extinsa de 5 ani si beneficiaza de o reducere substantiala.

Beko DFN28321W te va ajuta sa economisesti timp si iti va usura munca in bucatarie cu spalatul si degresatul vaselor.

Design-ul masinii de spalat vase Beko este modern, aceasta se va potrivi in orice bucatarie si de asemenea se va asorta cu orice mobilier.

In partea dreapta, pe usa, este situat panoul de control digital, de aici iti poti selecta programul dorit si vei vedea cat timp a mai ramas din programul selectat pe display-ul LCD.

Aceasta masina de spalat vase nu este incorporabila, dar o poti pozitiona intre corpurile mobilei de bucatarie.

Incarcarea se face frontal, in interior vei observa sertarele pentru vase si tacamuri.

Sertarul de jos este dedicat vaselor de dimesiuni mari, cum ar fi: platouri de tort, oale cu capacitate mare, tavi si cratite cu coada. Tot pe acest sertar se afla si cosul pentru tacamuri, acesta este detasabil.

Pe al doilea sertar poti sa pui la spalat vase de dimensiuni medii si mici cu ajutorul accesoriilor atasate pe sertar. Aici poti sa-ti asezi: farfuriile de tort, paharele de coniac, cestile de cafea, farfuriile de friptura si cana de la blender.

Oalele si vasele foarte murdare, precum cele cu mancare uscata sau arsa, pot fi spalate le programul Intesiv. Programul incalzeste apa la 70 grade Celsius si dispune de mai multe cicluri de clatire cu apa fierbinte.

Beko DFN28321W_1

Detalii suplimentare

Cu functia Fast+ vasele vor fi curatate intr-un timp redus la jumatate din programul pe care l-ai setat. Aceasta functie creste temperatura de spalare, reduce consumul de apa si ajusteaza presiunea apei.

Datorita tehnologiei AquaFlex, presiunea apei este ajustata, apa va ajunge pana la cosul superior.

Vasele cu un grad mare de murdarie sunt spalate cu o presiune a apei cu 60% mai ridicata. Vasele fragile si cele din sticla cu un grad mediu de murdarie sunt spalate la o presiune mai redusa a apei.

In cazul vaselor cu un grad mediu de murdarie poti sa folosesti programul Bio/Eco, la acest program apa este incalzita la 50 de grade Celsius, avand un consum minim de energie electrica.

Cu functia Child lock vei preveni incidentele neprevazute atunci cand copiii se vor juca la panoul de control.

Functia All in one iti va ajusta automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tableta, crescand astfel calitatea spalarii vaselor.

Daca nu ai multe vase de spalat poti sa folosesti programul Incarcare la jumate, cu acest program nu mai trebuie sa astepti sa se adune mai multe vasa ca sa utilizezi masina.

Functia AquaIntense va difuza apa cu presiune prin intermediul bratului rotativ la un unghi de 180 grade, iar capul rotativ la 360 de grade. Functia are rolul de a directiona apa cu presiune maxima, astfel vasele foarte murdare vor fi curatite, aceasta functie o poti folosi pentru: cratiti, oala si tavi.

Nu trebuie sa-ti mai stergi vasele de apa ca se le asezi in dulapul de bucaterie, acum le poti scoate uscate din masina de spalat cu ajutorul programului de uscare.

Clasa de consum a masinii de spalat vase este A++, iar la ciclurile de spalare si uscare clasa de consum este A.

Dimensiunile masinii de spalat vase sunt: inaltime 85 cm, latime 59 cm si adancime de 60 cm.

Beko DFN28321W este o masina de spalat vase silentioasa, cu nivelul de zgomot de 43 decibeli.

Pret:

  • Beko DFN28321W costa 1299 lei (pret redus) – disponibila aici.

Masina de spalat vase Beko DFN28321W este recomandata familiilor si persoanelor care vor sa-si petreaca cat mai putin timp in bucatarie si care vor sa faca economie la apa si curent electric.

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *