Samsung RS57K4000SA/EF – combina frigorifica side by side

Combina frigorifica side by side Samsung  RS57K4000SA/EF este destinata pfamiliilor care au nevoie de mult spatiu pentru depozitarea alimentelor.

Combina frigorifica Samsung are o capacitate totala de 569 litri si face parte din clasa de consum A+.

In partea dreapta a combinei frigorifice Samsung este pozitionat frigiderul, acesta are o capacitate de 361 litri si este compartimentat in: 4 rafturi si 2 sertare pentru legume si fructe.

Cele 4 rafturi sunt confectionate din sticla securizata, poti sa-ti pui la rece o oala cu mancare de capacitate mare fara a exista probleme ca sticla sa se sparga.

Sertarele de legume si fructe ale acestei combini frigorifice sunt mai mari ceea ce-ti va permite sa depozitezi la rece o cantitate mai mare de legume sau fructe.

Sertarele sunt situate la baza frigiderului, acestea sunt confectionate din plastic rezistent, ce va pastra prospetimea fructelor mai mult timp.

Sistemul de iluminare al combinei frigorifice este pe baza de LED-uri, acesta este dispus in forma de turn pe peretele din spate al combinei, astfel ofera mai mult spatiu vaselor inalte. De asemene, iluminarea LED genereaza mai putina caldura in interiorul frigiderului.

Samsung RS57K4000SA

Pe usa din partea dreapta sunt situate 4 rafturi diferite, 2 fiind pentru sticle de diferite dimensiuni si 2 pentru borcane sau sticle mici.

Sistemul de racire No Frost nu va permite formarea ghetii pe peretii combinei.

In partea stanga a combinei este pozitionat congelatorul, cu o capacitate de 208 litri, cu 2 sertare si 4 rafturi.

Sertarul Big Box este cel de jos si-ti va permite sa pui la inghetat o cantitate mai mare de carne. Pe rafturi poti pune la congelat atat legume, cat si fructe.

Rafturile congelatorului sunt detasabile, poti sa scoti un raft daca vrei sa pui la congelat o cantitate mai mare de mancare.

Combina frigorifica utilizeaza 2 fluxuri de aer separate si control precis al temperaturii pentru mentinerea nivelurilor optime de umiditate atat in frigider cat si in congelator.

Pe usa stanga sunt pozitionate 5 rafturi, pe care poti sa-ti dopozitezi cantitati medii de verdeata tocata, chiar si polen crud.

Disponibilitate si detalii suplimentare

Combina frigorifica poate fi cumparata de aici.

Dimensiunile combinei frigorifice sunt: inaltime 178,9 cm, latime 91,2 cm, adancime 69,2 cm, cu o greutate de 119 kg, iar nivelul de zgomot este de 39 decibeli.

Combina frigorifica side by side  Samsung  RS57K4000SA/EF este recomandate celor care isi doresc mult spatiu pentru depozitarea mancarii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *