Arctic AFD6001A++ – Masina de spalat rufe la pret mic

Artic AFD6001A++ este o masina de spalat rufe la pret mic, cu o capacitate de 6 kg si 1000 de rotatii pe minut ce face parte din clasa de consum A++.

Masina de spalat rufe Artic AFD6001A++ masoara: inaltime 84 cm, latime 60 cm si adancime 42,5 cm.

Incarcarea se efectueaza prin parte frontala, deschizatura hubloului este pa partea stanga, acesta se deschide pana la 155 grade.

Deasupra hubloului este pozitionat display-ul LCD, acesta iti va indica cat a mai ramas din programul setat, temperatura si rotatiile selectate dupa preferina.

Langa dispay sunt pozitionate butoanele pentru: temperatura, rotatii, timp de spalare +/- , pauza/start, iar sub dispaly sunt butoanele de: clatire, usor de calcat si clatire intensiva.

In partea dreapta a display-ului se afla selectorul de programe, de aici iti poti alege programul de spalare dorit in functie de gradul de murdarie pe care il au rufele. Tot aici se va observa si butonul de pornire/oprire.

De la butonul selector poti sa alegi programul dorit din cele 19 programe de spalare pe care le are disponibile masina de spalat rufe, acestea fiind: bumbac, bumbac eco, sintetice, lana, culori inchise, Mixt 40, spalare rapida, spalare manuala, clatire, camasi, improspatare si autocuratare.

Arctic AFD6001A - masina spalat rufe ieftina

In partea stanga a display-ului este situat compartimentul de detergent pudra sau lighid si cel de balsam si inalbitor.

Expres 14 minute – program rapid de spalare

Cel mai scurt program de spalare pe care il are masina de spalat rufe este Expres 14 minute, cu acesta iti poti spala o cantitate medie de rufe si cu un grad mediu de murdarie, intr-un timp foarte scurt.

Programul Economic 20 de grade Celsius va incalzi apa la 20 de grade, programul nu-ti va deteriora tesaturile delicate precum cele din: matase, satin si casmir.

Masina de spalat rufe are si functii speciale, acestea sunt: Woolmark – specifica pentru lana fina, Eco Wash – economie la apa, Eco Dose te ajuta sa economisesti detergent si Eco Heater.

Masina de spalat Artic are program Antialergic, cu acesta functie rufele sunt spalate la o temperatura ridicata si caltite in mai multe cicluri de caltire.

Masina de spalat rufe Artic poate fi cumparata de aici.

Nivelul de zgomot la spalare este de 60 decibeli, iar nivelul zgomot la cetrifugare este 78 decibeli. Clasa de consum la cetrifugare este C.

Masina de spalat rufe Artic AFD6001A++ este recomandata persoanelor care isi doresc o masina de spalat rufe simpla si accesibila.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *