Star-Light 40DM2000 – televizor Full-HD cu diagonala de 100 cm

Star-Light 40DM2000 este un televizor LED Full-HD cu diagonala de 100 cm accesibil, recomandat persoanelor care isi doresc un televizor cu functii de baza.

Televizorul are un design clasic, ce se va potrivi in orice camera, si masoara: latime 90,9 cm, inaltime 57,3 cm, adancime 14,5 cm si cantareste 7.8kg.

Functia de monitor recomanda acest televizor celor care doresc sa-l conecteze la un laptop sau consola de gaming, pentru a se putea de o experienta vizuala imersiva.

Televizorul nu face parte din familia Smart TV si nu poate fi folosit pentru a naviga pe internet sau pentru a rula jocuri si aplicatii specifice gamei Smart.

Timpul de raspundere al televizorului este mic, imaginile se vor succeda cursiv.

Televizorul suporta rezolutie Full-HD 1920×1080 pixeli, cu aspect de imagine 16:9 si ofera unghiuri largi de vizionare 178/178 grade. Indiferent de pozitia din care-l vei privi, imaginile vor avea aceeasi calitate.

LED-ul Star-Light beneficiaza de tuner digital DVB-T/C si Slot CI+, ce-ti va permite receptionarea transmisiunilor HD, fara a mai avea nevoie de decodor, cartele de la operator fiind suficienta.

Sunetul va fi livrat prin doua difuzoare stereo ce livreaza impreuna o putere de 16W.

Star-Light 40DM2000

Televizorul Star-Light este dotat cu player multimedia integrat, acesta iti va permite vizionarea filmelor, pozelor si sa asculti muzica de pe stick-ul de memorie.

Televizorul mai este echipat cu urmatoarele porturi si componente: o intrare PC D- sub 15 pini, o intrare USB 2.0, o intare component, o intrare Scart RGB, o intrare minijack casti si 3 porturi HDMI.

Caracteristicile speciale de care beneficiaza televizorul sunt: EPG, Sleep Timer si Teletext.

  • Televizorul costa 949 lei si poate fi cumparat de aici.

LED-ul Star-Light are in pachetul de livrare: telecomanda, cablu de alimentare si manual de utilizare.

Televizorul LED Star-Light 40DM2000 este recomandat persoanelor care isi dorec un televizor ieftin, cu o diagonala mare a ecranului si functii de baza.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *