Russell Hobbs – fier de calcat cu talpa ceramica

Russell Hobbs Power Steam Ultra 20630-56 este un model nou de fier de calcat cu talpa ceramica.

Fierul de calcat Russell Hobbs are un design modern si este vopsit de culoarea negra cu argintiu.

Avand o putere de 3100 W, fierul se poate folosi intr-un timp scurt de la pornire, talpa incalzindu-se foarte repede.

In parte din spate se gaseste suportul de asezare, acesta ofera echilibru in momentul cand vrei sa-l asezi vertical pe masa de calcat pentru a-ti aseza haina.

Pe maner sunt pozitionate butoanele pentru stropit si abur. Butonul de stropit il poti folosi inainte de a trece cu fierul peste o cuta pe care vrei s-o indrepti. Butonul de abur il poti utiliza pentru a avea abur in plus pe langa programul pe care il ai setat.

Jetul de abur ajunge pana la 45 grame pe minut, iar daca ai o cuta persistenta poti sa folosesti capacitate maxima de abur, aceasta fiind de 210 grame pe minut.

Intre butoanele de stropit si abur se afla selectorul pentru debitul de abur, il poti seta la capacitatea pe care o doresti dar poti folosi si butoanele in caz de doresti si mai mult abur.

Russell Hobbs Power Steam Ultra 20630-56 -fier calcat

Pe baza fierului se afla selectorul de programe, acesta se utilizeaza prin rotire. In partea din fata a fierului se afla rezervorul de apa – capacitate de 0,350 litri.

Langa selectorul de programe vei observa butonul pentru curatare automata. De recomandat ar fi sa-l utilizezi de fiecare data dupa ce vei termina de calcat rufele, astfel vei preveni depunerile de calcar de pe orificiile de eliberare a aburului.

Talpa ceramica ii va permite fierulului de calcat sa alunece usor pe rufe.

Lungimea cablului de alimentare este de 3 metri, acesta iti va permite o mobilitate destul de mare nefiind conditionat de amplasarea prizei.

  • Fierul de calcat cu talpa ceramica poate fi cumparat de aici.

Russell Hobbs Power Steam Ultra 20630-56 este recomandat persoanelor care isi doresc un fier de calcat puternic, pentru a le usura munca cu calcatul rufelor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *