Hotpoint XH8 T2Z XOJZH – Combina frigorifica Clasa A++

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH este o combina frigorifica cu volum mare de depozitare a alimentelor ce face parte din clasa de consum A++.

Combina frigorifica Hotpoint are o capacitate totala de 340 litri, capacitatea frigiderului fiind de 235 litri.

Frigiderul este pozitionat deasupra congelatorului, este compartimentat in 3 rafturi si 2 sertare speciale pentru legume si fructe.

Rafturile sunt confectionate din sticla rezistenta, acestea sunt detasabile, le poti pozitiona dupa marimea recipientului pe care l-ai pus la rece sau poti sa scoti un raft daca ai nevoie de mai mult spatiu.

Sertarele pentru legume si fructe sunt pozitionate la baza frigiderului si sunt confectionate dintr-un plastic calitativ.

Primul sertar este izolat cu un filtru de etilena, astfel fructele si legumele isi vor pastra proprietatile si se vor ofili mai greu. Al doilea sertar are mai multe functii: Super cool, Safe defrost (dezghetare in siguranta) si Chill mode (mod de racire).

Pe usa sunt pozitionate 4 rafturi de diferite dimensiuni, cel de jos este dedicat sticlelor de dimensiuni mari, rafturile sunt ajustabile.

Tot pe usa este pozitionat si termostatul, aceta este unul digital si usor de utilizat, dispaly-ul LED iti va afisa ce temperatura este in interiorul frigiderului.

Combina frigorifica are in dotare tehnologia Active Oxygen, elimina moleculele de ozon – mancarea se va pastra proaspata mai mult timp, va elimina si mirosurile neplacute si nu va permite raspandirea lor in frigider.

Manerul usii este atasat vertical, acesta nu te va incomoda in momentul cand vrei sa scoti de la rece mancarea.

Daca ai uitat sa inchizi usa frigiderului, acesta te va avertiza sonor, iar lumina din interior va incepe sa se aprinda intermitent.

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH
Detalii suplimentare

Cu ajutorul tehnologiei Ecotech combina frigorifica are un nivel scazut de consum de energie electrica.

Sistemul de racire pe care il are combina frigorifica este NO FROST, nu vei avea probleme cu depunerea ghetii pe peretii frigiderului, acesta se va dezgheta singur. Important ar fi sa nu se atinga peretele din spate cu oalele de mancare, astfel vei evita depunerea de gheata pe  perete.

Congelatorul combinei frigorifice este compartimentat in 3 sertare din plastic termorezistent transparent.

Capacitatea congelatorului este de 105 litri.

Aceasta combina frigorifica are un singur compresor, congelatorul nu se va dezgheta separat de frigider.

Clasa din care face parte combina frigorifica este A++, cu un consum anual de 273 kWh.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret combina frigorifica Hotpoint

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2Z XOJZH este recomandata celor care isi doresc o combina frigorifica performanta si incapatoare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *