LG 49UH668V – Smart LED Ultra-HD LG

LG 49UH668V este cel mai nou Smart LED Ultra-HD LG pe care-l poti cumpara din Romania. Televizorul are diagonala ecranului de 123 cm si ofera functii avansate.

Televizorul are un design clasic, ce se va potrivi in orice camera, fie ca vorbim de living sau dormitor. Rama care inconjoara ecranul este subtire si nu deranjeaza vizual, iar standul este stabil si rezistent.

LED-ul ruleaza sistemul de operare LG Smart TV webOS 3.0, sistem de operare special conceput pentru televizoare. Meniul este intuitiv si usor de utilizat. 

Ca orice alt smart tv, si acest LED LG va putea fi utilizat pentru a viziona filme online, pentru a naviga pe internet si pentru a rula jocuri video fara a mai avea nevoie de o consola externa.

Conexiunea la internet va putea fi stabilita atat prin retea LAN, cat si prin retea wireless, televizorul fiind echipat cu placa Wi-Fi si placa de retea.

Slotul CI+ iti va permite sa receptionezi posturile HD fara a mai avea nevoie de un decodor suplimentar, cartela primita de la operatorul de cablu fiind suficienta.

LG 49UH668V

Detalii suplimentare

LED-ul este echipat cu un display cu diagonala de 123 cm si suporta rezolutii 4K Ultra-HD de 3840 x 2160 pixeli. Experienta vizuala va fi una imersiva, imaginile afisate te vor incanta prin culorile vii si nivelul ridicat al detaliilor.

In functie de tipul continutului video urmarit, vei putea seta calitatea imaginilor pe mai multe moduri.

Sunetul este livrat printr-un sistem audio harman/kardon compus din doua difuzoare stereo ce livreaza o putere totala de 40W. Nu va trebui sa conectezi un sistem audio extern pentru a te bucura de un sunet de calitate.

Pe spatele televizorului sunt dispuse urmatoarele porturi: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o iesire audio jack si 2 x RF In.

Playerul multimedia integrat iti va permite sa vizionezi filmele stocate pe un mediu extern (stick de memorie, HDD extern) simplu si confortabil.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret LG 49UH668V.

Recomand acest smart LED celor care-si doresc un televizor de ultima ora, lansat in 2016, care sa suporte rezolutii Ultra-HD si sa ofere functii avansate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *