Indesit IDCEG45B – uscator de rufe cu condensare

Indesit IDCEG45B este un uscator de rufe cu condesare destinat persoanelor care nu au spatiu unde sa-si usuce rufele.

Uscatorul de rufe Indesit IDCEG45B are un design clasic, cu o capacitate de incarcare de 8 kg.

Incarcarea se face frontal. Deasupra hubloului se afla butonul de selectare a programelor de uscare. In partea drepta se afla pozitionat display-ul LCD care iti va indica timpul ramas din progranul selectat, iar deasupra display-ului este pozitionate butoanele de antisifonare, temperatura de uscare, pauza/start.

Uscatorul are 2 compartimente, unul de colectare a prafului si scamelor, vei ramane surprins sa observi cat de multe scame si praf se va aduna de rufele tale si in acelasi timp vei sesiza cat de moi si pufoase vor deveni la atingere. Cel de-al doilea compartiment este pentru colectarea apei de pe hainele tale in timpul uscarii. Dupa fiecare uscare este recomandat sa se curete compartimentele de praf, scame si apa.

Clasa de consum din care face parte uscatorul de rufe este clasa B, acesta avand un consum de 4,49 kWh.

Ca si dimensiuni uscatorul masoara: inaltime 85 cm, latime 59,5 cm, adancime 58,4 cm. Volumul tamburului este de 112 litri, cuva este confectionata din poliplex, iar tamburul este confectionat din inox.

Indesit IDCEG45B - uscator de rufe

Detalii suplimentare

Uscatorul este dotat cu un sezor de umiditate, acesta va activa automat temperatura de uscare si timpul in functie de gradul de umiditate.

Cu functia Energi Saver poti sa faci economie la energie electrica cu aproximatin 50%, chiar daca ai o cantitate mai mica de rufe.

Programe speciale ale acestui uscator sunt: program Jeans, lana, tesaturi delicate, calcare usoara si sport.

Cu programul Sport poti sa usuci articole spotive chiar si incaltamintea sport avand un compartiment special unde o poti aseza pemitand astfel aerului sa intre in tesatura. Cu programul calcare usoara iti va reduce sifonarea rufelor astfel le poti calca mai usor.

Optiune Memo va memora programul setat sau cel mai des folosit, astfel vei economisi timp cu selectarea programelor si a temperaturii.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Indesit IDCEG45B.

Uscatorul cu condensare Indesit IDCEG45B este recomandat familiilor si persoanelor care vor sa-si usuce rufele igienic si sa economoseasca spatiu si timp.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *