Krups Espresseria Automatic EA816B – Espressor automat

Krups Espresseria Automatic EA816B iti va oferi o cafea gustoasa proaspat rasnita pe care o poti savura alaturi de familie sau prieteni.

Design-ul espressorului Krups Espresseria Automatic este unul modern, acesta fiind costruit in mare parte din pastic de calitate.

Panoul de control este digital, este usor de folosit, acesta fiind situat sub display. De aici iti poti seta bautura pe care doresti sa o prepari, cantitatea pe care o vrei, butonul de spumare a laptelui si cel de rasnire a cafelei.

Deasupra butoanelor este pozitionat dispalyul LCD, acesta va afisa gradul de rasnire a cafelei, temperatura apei si cantitatea de cappucino, espresso sau Ristretto.

Rezervorul de lapte este pozitionat in partea dreapta, acesta este confectionat din inox, astfel va pastra laptele in conditii optime. In caz de a mai ramas lapte in recipient il poti pune la rece in frigider pentru a putea sa-l folosesti mai tarziu. Folosirea unei duze pentru cappcino spuma va fi mult mai densa, dar conteaza foarte mult calitatea laptelui si gradul de grasime, daca are un grad mare de grasine spuma va deveni densa si gustoasa.

Cu acest espressor poti sa-ti prepari espresso, cappucino, cafea lunga de 220 ml si Ristretto de 20 de ml.

Capacitatea recipientului de apa este de 1,7 litri, acesta este detasabil, il poti spala cu usurinta cu apa calda de la chiuveta.

Espressor automat Krups

Detalii suplimentare

In partea din fata, langa rasnita de cafea, este pozitionat un compartiment unde poti pune pastile anticalcar care vor prelungi functionarea espressorului.

Rasnita espressorului este metalica, cu o capacitate de 260 grame. In interior vei obseva selectorul de macinare, in caz de doresti sa ai cafeaua macinata fin poti sa selectezi treapta 3.

Pe partea stanga a espressorului se afla compartimentul de colectare a zatului de la cafea, acest compartiment este detasabil si-l poti spala cu usurinta doar cu apa de la robinet.

Tava de colectare a picaturilor de cafea este detasabila, o poti spala cu usurinta. Puterea espressorului este de 1450 W, cu o presune de 15 bari.

Dimensiunile espressorului sunt: latime 24,5 cm, adancime 33 cm si inaltime de 36,5 cm.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Krups Espresseria Automatic

Cu espressorul Krups Espresseria Automatic EA816B iti va face o placere sa degusti un espresso scurt sau un cappucino cremos in compania celor dragi.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *