Hotpoint WMSF 622 – masina de spalat rufe ieftina

Hotpoint WMSF 622  este o masina de spalat rufe ieftina, cu o capacitate de incarcare de 6 kg si 1200 rotatii pe minut, ce face parte din clasa de consum A++.

Dimensiunile compacte recomanda masina Hotpoint WMSF 622 celor care nu dispun de spatiu mare de montare, masina de spalat rufe masoara: 85 cm inaltime, 59,5 cm latime si 42,5 cm adancime.

Incarcarea se face frontal, deschizatura hubloului este de 105 grade si este pozitionata pe partea stanga. Cuva este confectionata din poliplex, iat tamburul este din ionx.

Deasupra hubloului sunt pozitionate compartimentele pentru  balsam, detergent si inalbitor, butonul pentru selectarea programelor si display-ul LCD.

Pe display va fi afisat cat timp a mai ramas din programul selectat, astfel vei sti cu exactitate cand vei scoate rufele si temperatura apei pe care ai setat-o.

Sub display se afla butoanele de unde iti poti seta temperatura de spalare, rotatiile si timpul. Tot sub display se va observa si butonul de Start/Pauza.

La termiarea programului de spalare pe care l-ai selectat, masina de spalat rufe Hotpoint te va avertiza sonor.

Cu programul Ecotech vei face economie de energie electrica, detergent, apa, dar in acelasi timp vei avea si rufe curate si bine stoarse.

Programul Woolmark Platinium Care este destinat tesaturilor din lana fina, casmir si tesaturilor delicate.

Masina de spalat rufe dispune de un program special Antialergic, cu acest program hainele sunt spalate la o temperatura de 60 de grade Celsius, vei elimina polenul si acarienii din rufe. Programul utilizeaza o cantitate mai mare de apa pentru a elimina detergentul, folosind cinci cicluri de clatire.

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoin

Detalii suplimentare

Programul Antipete nu va incalzi apa la temperaturi ridicate, astfel hainele tale nu vor fi deteriorate, apa este incalzita la temperatura de 40 – 43 grade Celsius, astfel petele de sange, fructe, iarba, ciocolata si marker vor fi eliminate.

Programul pentru rufe albe este un ciclu special dedicat hainelor albe pentru a le mentine stralucirea fara a le ingalbeni in timp. Apa la acest program este incalzita la 60 grade Celsius si mentinuta astfel pe toata durata spalarii.

Cel mai scurt program este de 30 de minute, cu acesta poti spala rufele cu un grad mediu de murdarie.

Consumul anual de apa al masinii de spalat rufe este de 8391 litri, cu un consum de energie anula de 172 kWh si cu un nivel de zgomot de 62 decibeli.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Hotpoint WMSF 622.

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 este recomandata persoanelor si familiilor care nu au mult spatiu in casa si nu vor sa dea prea multi bani pe o masina cu o capacitate de incarcare mare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *