Aparat de aer conditionat Everest EAI-A18A1D

Everest EAI-A18A1D este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat cu capacitatea de racire de 18000 BTU.

Aparatul de aer conditionat Everest este destinat incaparilor mari sau spatiilor comerciale, capacitatea mare de racire numarandu-se printre atuurile acestui aparat.

Unitatea interioara masoara 940 × 300 × 232 mm, cantareste 12 kg si este prevazuta cu un afisaj LED care-ti va indica temperatura din incapere si alte informatii utile despre setarile si reglajele aparatului. Unitatea exterioara masoara 800 × 300 × 690 mm si cantareste 46 kg.

Atunci cand este utilizat pentru racire aparatul va avea un consum de energie de 1520W, incadrandu-se in clasa energetica A+. In momentul cand este utilizat pentru incalzire se va incadra in clasa energetica A.

Aparat de aer conditionat Everest EAI-A18A1D

Functia Auto Restart ii va permite aparatului sa porneasca automat atunci cand curentul electric a fost intrerupt, nemaifiind nevoit sa reglezi din nou setarile.

Aparatul vine cu functie pentru dezumidificare, este echipat cu inverter si se auto curata.

Pret:

  • Everest EAI-A18A1D costa 1999 lei 1.699 lei (link afiliat)

Cumparand acest aparat de aer conditionat nu vei primi si chitul de instalare, acesta trebuind sa fie cumparat separat.

Daca vrei un aparat de aer conditionat cu o capacitate de racire mai mica, de 12000 BTU, iti recomand aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L Inverter.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *