Star-Light 48DM4000 – Televizor Star-Light Full-HD

Daca vrei sa-ti cumperi un televizor Star-Light Full-HD, poti alege modelul Star-Light 48DM4000 cu diagonala de 122 cm.

Televizorul beneficiaza de o reducere a pretului de 400 lei si va veni insotit de doua produse cadou: o cutie cu 100 bucati de servetele umede pentru curatare si un cablu HDMI cu lungimea de 2 metri.

Star-Light 48DM4000 are designul clasic si standul compus din doua picioare. LED-ul masoara 1100 x 645 x 145 mm cu stand si cantareste 9.8 kg.

Nefacand parte din familia televizoarelor inteligente, LED-ul Star-Light nu va putea fi utilizat pentru a naviga pe internet sau pentru a rula jocuri sau aplicatii, neputandu-se conecta la internet. In schimb, vei putea conecta fara probleme un desktop, laptop sau consola de gaming la televizor.

LED-ul are, asa cum am mentionat si in primul paragraf, diagonala ecranului de 122 cm, suporta rezolutii Full-HD si ofera unghiuri largi de vizualizare.

Imaginile afisate iti vor incanta privirea prin culorile vii si nivelul ridicat al detaliilor.

Star-Light 48DM4000 LED

Detalii suplimentare

Sunetul este livrat prin doua difuzoare stereo ce livreaza o putere totala de 20W.

LED-ul este echipat cu tuner digital, slot CI+ si dispune de player multimedia integrat care va recunoaste si va reda o gama larga de formate video.

Printre porturile cu care televizorul este prevazut se numara: o intrare PC (D-sub 15 pini), un port USB 2.0, o intrare Scart si 3 porturi HDMI.

Diagonala mare a ecranului recomanda dispunerea televizorului in incaperi mari pentru a avea parte de cea mai buna experienta vizuala.

Pret:

Pretul actualizat il afli aici: pret Star-Light 48DM4000.

Pretul accesibil si diagonala mare a ecranului sunt principalele atuuri ale acestui televizor Star-Light.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *