Liebherr GP 2033 – congelator vertical

Congelatorul vertical Liebherr GP 2033 este recomandat familiilor si persoanelor care nu au spatiu pentru un congelator orizontal si apreciaza compartimentarea pe sertare, aceasta fiind mult mai comoda in utilizare.

Congelatorul vertical Liebherr GP 2033 are un design modern, semanand la exterior cu un frigider obisnuit.

Congelatorul are o capacitate de 156 litri, este compartimentat in 5 sertare in care iti poti pastra carnea si conseva alimentele pe timpul iernii, dar si pe timp de vara, fara a exista riscul ca produsele tale sa se strice.

Sertarele sunt detasabile si ies în exterior, acestea sunt practice, iti poti sorta alimentele cand le pui la inghetat, asa ca in momentul cand vrei să scoti un pachet de legume sau fructe congelate stii sertarul in care se afla.

Sertarele sunt confectionate din plastic termorezistent transparent de o calitate superioara, nu vor crapa in timpul inghetului si nici nu se va depune gheata in interior sau pe ele, se vor deschide cu usurinta in momentul cand vrei sa-l deschizi.

Sertarele congelatorului sunt adanci in partea frontala transparenta, acestea au o latime de 70 cm ce gliseaza pe sine telescopice.

In caz de ai de bagat la congelat produse mai voluminoase poti sa scoti un sertar pentru a creea spatiu suplimentar pentru depozitarea lor.

Liebherr GP 2033

Detalii suplimentare

Usa congelatorului are deschiderea pe partea dreapta, dar o poti schimba daca iti vine mai usor sau este necesar sa o ai pe partea stanga.

Deasupra usii este pozitionat termostatul, acesta este unul digital. Iti poti alege cu usurintă temperatura dorita sau de care este nevoie pentru a pastra alimentele intr-o stare buna.

Dezghetarea congelatorului Liebherr se face manual, de recomandat ar fi sa se face de doua ori pe an.

Clasa de consum din care face parte congelatorul este A++,  avand un consum anual de 175 kWh.

Dimensiunile congelatorului sunt: inaltime 125 cm, latime 60 cm si adancime 63,2 cm.

Nivelul de zgomot este de 41 decibeli, acesta este un congelator silentios.

Pret:

Pentru pret intra aici: pret Liebherr GP 2033.

Congelatorul  Liebherr GP 2033 este recomandat familiilor și persoanelor care isi doresc un congelator voluminos, cu un pret convenabil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *