Sharp LC-40CFE4042E – Televizor LED Full-HD

Sharp  LC-40CFE4042E este un televizor LED Full HD accesibil la pret ce poate fi folosit pe post de monitor PC si pe post de televizor.

Functia dubla face ca acest LED sa fie alegerea ideala pentru cei care doresc sa-l utilizeze pe post de monitor extern pentru a rula jocuri sau a viziona filme online prin conectarea acestuia la un PC.

Design-ul televizorului este unul modern, avand diagonala ecranului de 100 cm, carcasa si picioarele de sustinere fiind vopsite in culoarea neagra.

Acest televizor nu face parte din gama Smart, nu poti naviga pe internet pentru a viziona filme online si nici nu va rula aplicatii specifice gamei.

Televizorul suporta rezolutii Full HD de 1920 x 1080 pixeli, cu aspect de imagine de 16:9, oferind unghiuri largi de vizualizare.

Televizorul beneficiaza de tuner digital DVB-T, DVB-C, DVB-T2 si  slot CI+ ce-ti va permite receptionarea trasmisiunilor HD, fara a mai avea nevoie de decodor, cartela de la operator fiind suficienta.

Sunetul este livrat prin doua difuzoare ce livreaza impreuna o putere de 16 W, sistemul audio fiind Dolby Digital, iar caracteristica sunetului este Dolby Surround. In caz de nu te multumeste sunetul, in spatele televizorului vei vedea iesirea optica de unde iti poti conecta un sistem Hi-Fi, DAC.

Televizorul Sharp este dotat cu player multimedia integrat, acesta iti permite sa vizionezi filme, poze si sa asculti muzica de pe stick-ul de memorie.

Sharp  LC-40CFE4042E - Televizor LED

Detalii suplimentare

Aceste televizor este dotat cu urmatoarele porturi si componente: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o intrare Scart RGB, intrare video composite, minijack casti, intrare component, iesire audio digitala (optica).

Dimensiunile televizorului fara suportul de sustinere sunt: inaltime 9,2 cm, latime 92,9 cm, adancime 55,3 cm, iar dimensiunile cu suportul de sustinere sunt: inaltime 20 cm, latime 92,9 cm, adancime 60,1 cm, cu o putere de consumare de 45 W.

Televizorul are in pachetul de livrare telecomanda, cablu de alimentare si manualul de utilizare.

Pret:

Televizorul Sharp  LC-40CFE4042E este recomandat persoanelor si familiilor care nu-si doresc un Smart TV, dar vor un televizor elegant, performant care sa afiseze imagini de calitate si sa aiba un pret acceptabil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *