Sharp SJ-F740STSL – combina frigorifica side by side

Sharp SJ-F740STSL este o combina frigorifica side by side creata pentru familiile numeroase care au nevoie de mult spatiu pentru depozitarea alimentelor.

Combina frigorifica Sharp are o capacitate totala de 556 litri si face parte din clasa energetica A+.

Capacitatea frigiderului este de 345 litri, avand 3 rafturi si 4 compartimente de legume si fructe. Rafturile sunt confectionate din sticla rezistenta, poti sa-ti asezi o oala cu mancare cu o greutate mai mare.

La baza frigiderului sunt pozitionate cele 4 sertare pentru legume si fructe, acestea sunt confectionate dintr-un plastic de calitate.

Pe usile frigiderului sunt pozitionate 6 suporturi pentru sticle, borcane de diferite dimensiuni. Pe suportul de jos, de pe usa din partea dreapata, se pot aseza doua randuri de sticle.

Pe peretele din spatele frigiderului sunt pozitionate becurile LED ce distribuie o lumina uniforma in tot frigiderul, acestea avand o durata de viata de 10 ori mai mare decat LED-urile traditionale.

Sistemul de racire este combinat cu o suprafata din metal racita la 0 gade Celsius, acest sistem va pereveni deshidratarea alimentelor si racirea inegala in frigider. Sistemul de racire este situat pe peretele din spatele figiderului intre cele doua becuri LED.

Sharp SJ-F740STSL

Detalii suplimentare

In partea de sus, pe perete, se vor vedea orificiile ventelatorului care conduce aerul rece in frigider.

Datorita sistemului de racire NO FROST pe perete nu se va depune gheata.

Cu combina frigorifica Sharp vei economisi energie electrica, deoarece aceasta isi ajusteza in permanenta temperatura si umiditatea din interior, astfel incat sa-ti pastreze alimentele in cele mai bune conditii.

Usile frigiderului au manerele atasate, acestea nu te vor incomoda deoarece sunt pozitionate in canalul pe care il formeaza usile la inchidere.

Intre usile frigiderului si cele ale congelatorului este pozitionat displayul LED, iar in patrea dreapta a display-ului este pozitionat termostatul de unde poti sa reglezi temperatura frigiderului.

Congeletorul combinei frigorifice este compartimentat in: 2 sertare mari, 3 medii, 2 mici si 2 suporturi de gheata.

In cele 2 sertare mici iti poti depozita fructe congelate pentru prajituri, foi de placinta, inghetata sau chiar poti sa pui gheata din suporuri.

In sertarele mari si medii iti poti depozita carnea si legume congelate pentru a le mentine mai mult timp.

Capacitatea congelatorului este de 211 litri, cu nivelul de zgomot de 37 decibeli.

Dimensiunile combinei frigorifice sunt: inaltime 1,72 cm, latime 89 cm, adancime 78,7 cm, cu o greutate de 104 kg.

Pret:

Pentru pretul actualizat intra aici: pret combina frigorifica Sharp.

Combina frigorifica Sharp SJ-F740STSL este recomandata familiilor si persoanelor care isi doresc un frigider si congelator cu volum mare de depozitare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *