Black Friday 2016 – reduceri mari la electrocasnice

Cei care doresc sa-si innoiasca aparatura electrocasnica din casa, Black Friday 2016 va fi cea mai buna ocazie pentru a o face.

Ca in fiecare an, de cativa ani incoace, toti comerciantii online si offline se vor intrece in promotii, unii avand campanii Black Friday in fiecare luna.

Cu toate acestea, Black Friday-ul autentitc este cel care se desfasoara in luna noiembrie. Pentru ca nu poate fi organizat in ultima vineri a lunii noiembrie, datorita zilei de 1 decembrie, zi in care firmele de coletarie nu lucreaza, comerciantii au ales sa decaleze cu o saptamana Black Friday-ul.

Cel mai important comerciant online, eMAG, au anuntat ca vor organiza Black Friday 2016 in data de 18 noiembrie 2016.

Chiar daca in fiecare an am asteptat startul campaniei la 12 noaptea, aceasta nu a inceput decat la ora 7 dimineata si, ca in fiecare an, daca nu esti pe faza, produsele cu cele mai bune discount-uri se vor evapora cat ai clipi.

Black Friday 2016

Detalii suplimentare

Pentru a nu mai pierde cele mai bune reduceri de Black Friday, iti recomand sa-ti faci cont pe eMAG.ro si sa adaugi din timp in lista de produse favorite acele produse care te intereseaza.

O alta metoda ar fi instalarea aplicatiei eMAG pe telefon, aceasta te va atentiona atunci cand produsele pe care le ai adaugate in lista de produse favorite sunt la reducere.

Nu trebuie sa uiti sa faci din timp o lista cu produsele care te intereseaza si sa monitorizezi cum evolueaza preturile acestora in perioada lunii noiembrie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *