Tefal Easy Soup BL8411- Blender Tefal

Blenderul Tefal Easy Soup BL8411 iti va facilita munca cu pisarea legumelor si te va ajuta sa prepari cele mai delicioasa supe creme.

Design-ul belenderului Tefal Easy Soup BL8411 este unul modern. Blenderul este usor de manevrat si este confectionat din inox si plastic de calitate, nu va exista posibilitatea sa crape sau sa se sparga.

Manerul este ergonomic, in partea de jos a manerului vei observa orificiul unde poti baga cablul de alimentare.

Pe capac sunt pozitionate 7 butoane, 4 dintre ele sunt pentru gatit, 1 pentru curatare usoara, 1 este pentru mentinerea calda a mancarii timp de 40 de minute si butonul de pornire/oprire.

In momentul cand vei desface capacul pentru a pune legumele, vei observa o tija fixata pe capac, iar la capat vei vede cutitul blenderului, acestaare 3 lame ce vor toca legumele foarte fin, in functie de setarea efectuata.

Cu ajutorul butoanelor de gatire iti poti prepara supe creme, supe cu bucati de legume, compoturi, bautiri din fructe si legume.

In caz ca vrei sa prepari supa crema dar nu ai timp sa fierbi legumele, acum le poti baga crude la blender si cu cantitatea de apa dorita si sa apesi pe butoanele de supa crema si cel de pornire, iar dupa 23 de minute supa este gata de servit. Cu programele de gatire, blenderul va fierbe apa in acelasi timp ce marunteste legumele.

Blender Tefal

Detalii suplimentare

Cu cel de al doilea buton pentru supa, legumele sunt taiate in bucati medii. Portiile obtinute de la programele de supa sunt de 4 farfurii sau castroane medii. Cand se va termina progamul setat de gatire blenderul te va avertiza sonor.

Cu butonul curatare usoara iti vei usura munca cu spalatul in interiorul blenderului, in apa din blender poti pune cif sau un detergent de vase pentru o curatare mai eficienta.

Daca nu doresti sa mananci imediat supa pe care ai gatit-o, poti sa apesi butonul de Mentinere calda si o poti savuva dupa 40 de minute.

Iti poti face si bauturile tale preferate din fructe, poti  adauga si gheata, deoarece acest blender are puterea de 1000W si o capacitate de 1,200 litri.

Recomand blenderul Tefal Easy Soup BL8411 persoanelor si familiilor carora le place sa-si prepare mancarea cu o cosistenta cremoasa, dar care adora sa bea si bauturi din fructe si legume proaspete.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *