Masina de spalat rufe LG – capacitate 8 KG

Masina de spalat rufe LG LG 6 MOTION F1296TDA3 este o masina de spalat rufe fiabila, cu o capacitate de incarcare de 8 kg si cu 1200 de rotatii pe minut, ce face parte din clasa de consum A+++.

Masina de spalat rufe LG masoara: 85 cm inaltime, 60 cm latime, 55 cm adancime.

Incarcarea se realizeaza prin partea frontala, hubloul avand deschiderea pe partea stanga . Diametrul hubloului este de 30 cm, iar deschiderea acestuia este de 180 grade.

Deasupra hubloului se gaseste compartimentul pentru detergent si balsam, butonul pentru selectarea programelor de spalat si display-ul LED.

Pe display vor aparea rotatiile pe care le-ai setat, temperatura apei, timpul de spalare si daca usa masini este blocata.

Sub display sunt pozitionate butoanele de unde iti poti seta: temperatura apei, rotatiile, se vor observa si butoanele de start/pauza si pornire/oprire a masini de spalat.

Butoanele si selectorul de programe sunt sonore, in momentul cand va incepe programul de spalare si la terminarea acestuia masina te va avertiza sonor.

De la butonul selector iti poti alege programul dorit din cele 13 programe, acestea fiind: bumbac, lana, sintetice, delicat, sport, Skin care, bumbac eco, clatire + stoarcere, intensiv 60 grade, 30 minute, programul Mix, Baby care si un program pentru cuverturi sau rufe mai voluminoase.

Programul intensiv 60 grade este folosit pentru rufele cu un gard mediu de murdarie sau pentru hainele cu un grad mare de murdarie ce nu pot fi spalate la 90 grade.

Cel mai scurt program al masini de spalat este de 30 minute, cu acesta iti poti spala o cantitate medie de rufe si cu un grad mediu de murdari.

In caz de nu ai avut timp sa speli pe timp de zi poti sa speli si la ore mai tarzii, masina este silentioasa datorita motorului care este atasat direct pe centrul tamburului, iar acesta va reduce zgomotul din timpul spalari. Gratie acestei tehnologii piesele masinii de spalat rufe se vor uza mai greu si totodata vei face si economie la energia electrica.

LG 6 MOTION F1296TDA3

Detalii suplimentare

Masina de spalat  LG beneficiaza de o tehnologie specifica marcii aceasta fiind 6 MOTION. In timpul spalarii vei observa ca masina are mai multe feluri de miscare a cuvei in functie de programul selecta.

La spalare manuala miscarea cuvei se realizeaza circular, aceasta este recomandata pentru rufele albe si cele deschise la culoare.

La spalarea anti-sifonare miscarea cuvei se va desfasura in urcare-coborare, rufele ramanand lipite de cuva in timpul spalari si centrifugarii.

La spalare uniforma miscarea cuvei se face prin amestecare, detergentul depunandu-se in partea de jos a cuvei, acesta se va dizolva mai repede in momentul alimentarii cu apa, datorita clatirii eficiente nu vei avea urme de detergent pe haine.

La spalarea rufelor delicate miscarea cuvei se va face prin leganare, astfel hainele tale nu vor fi deteriorate si stramtate in timpul spalari.

La spalare fara detergent apa in care a fost dizolvat detergentul va fi distribuita neuniform in cuva pentru a umezi toate rufele.

La spalare silentioasa miscarea rufelor in cuva se face prin rostogolire sub nivelul apei, astfel zgomotul in timpul spalari este redus.

Nivelul de zgomot la spalare este de 54 decibeli, iar nivelul de zgomot la centrifugare este de 74 decibeli.

Pret:

Masina de spalat rufe LG 6 MOTION F1296TDA3 este recomandata persoanelor si familiilor care isi doresc o masina cu o capacitate mare si silentioasa.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *