Philips HD8821/09 – espressor automat Philips

Celor care-si doresc un espressor automat Philips le recomand espressor-ul Philips HD8821/09, acesta iti va oferi o cafea gustoasa si aromata pe care o vei savura de fiecare data cu placere.

Design-ul espressorului Philips HD8821/09 este unul modern, acesta fiind costruit din plastic de calitate.

Panoul de control este digital, se afla in partea de sus, acesta fiind mult mai usor de utilizat. In partea dreapta sunt pozitionate butoanele pentru: rasnirea cafelei, anti-picurare, oprirea rasnirei cafelei si cel de memorare. Langa acestea sunt butoanele de: cafea, oprire/pornire, espresso.

Sub ele este pozitionat butonul de curatarea calcarului pe care il poti utiliza dupa ce ai preparat cafeaua sau dupa ce ai terminat apa din recipient.

In partea dreapta sunt situate butoanele pentru cappucino, latte machiato, iar cel de jos este pentru apa calda de ceai.

Deasupra panoului de control, in partea dreapta, se afla rasnita, aceasta fiind din ceramica, rasnita nu va incalzi boabele de cafea in momentul rasnirii, asa ca nu vei avea cafea cu gust de ars.

Rasnita espressorului are 5 nivele de rasnire, daca doresti sa ai o cafea sau un espresso slab iti poti seta rasnita sa macine cafeaua la nivelui 1, in caz de bei o cafea si un espresso tare o vei seta la nivelul 5 de rasnire.

In partea stanga se afla recipientul pentru apa, acesta este detasabil, il poti scoate pentru al umple sau pentru al spala.

Sistemul de spumare a laptelui este situat in partea stanga, acesta elibereaza un jet de abur pentru a obtine spuma pe care o doresti pentru cappucino, latte machiato sau pentru a-ti pune spuma si la espresso.

Acest sistem este usor de utilizat, vei pune recipientul cu lapte la sistemul de spumare, iar cand ai obtinut o spuma densa si cosistenta poti sa opresti sistemul de spumare.

Philips HD8821

Detalii suplimentare

Pentru a obtine spuma densa si cosistenta conteaza calitatea si gradul de grasime al laptelui pe care il folosesti, cu cat laptele are o concentratie mai mare de grasime cu atat spuma bauturilor tale va fi mai gustoasa.

Espressorul Philips are functia de memorare, aceasta functie memoreaza toate setarile pe care le-ai facut mai devreme, iar in momentul cand doresti sa bei o cafea sau espresso vei apasa un sigur buton pentru a fi preparat, cu aceasta functie vei economisi timp cu efectuatul setarilor.

Capacitatea recipientului de apa este de 1,8 litri, iar capacitatea rasnitei este de 250 grame cafea.

Dimensiunile acestui espressor sunt: latime 21,5 cm, adancine/grosime 42,9 cm si inaltime de 33 cm.

Greutatea espressorului este de 7,2 kg, presiunea pompei este de 15 bari, iar lungimea cablului este de 80 cm.

Pret:

Recomand espressorul Philips HD8821/09 persoanelor care prefera sa bea dimineata o cafea proaspat rasnita fara miros si gust de ars.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *