Recomand congelatorul vertical Artic NC195+

Recomand congelatorul vertical Artic NC195+ celor care nu dispun de spatiu pentru un congelator orizontal si considera compartimentare pe sertare mult mai confortabila de utilizat.

Congelatorul Arctic are un design modern, semanand la exterior cu un frigider obisnuit.

Congelatorul are o capacitate de 162 litri, acesta este compartimentat in 6 sertare in care iti poti pastra carnea, produsele din carne si legumele la congelat pe toata perioada iernii, dar si pe timp de vara, fara a exista problema ca se pot degrada.

Sertarele nu ies in exterior, doar se vor rabata clapele, acestea fiind confectionate din pastic termorezistent transparent de o calitate superioara, asa ca nu vor crapa in timpul inghetului si nici nu se va depune gheata pe ele, se vor deschide cu usurinta atunci cand doresti sa scoti un pachet de carne.

In partea de sus a congelatorului se observa termostatul, de aici iti poti seta temperatura dorita in functie de ce ai la congelat, iar daca doresti o inghetare rapida poti sa-l setezi la functia de Fast Freeze XL Zone, acesta zona cuprinzand primele doua sertare de sus.

Congelator Arctic ANC195+

Detalii suplimentare

Garnitura usii contine aditivii speciali ce impiedica formarea mucegaiului, mirosurile neplacute si dezvoltarea bacteriilor, asa ca produsele tale vor fi in siguranta.

Usa congelatorului este reversibila, deschizatura standard fiind pe dreapta, dar poti sa o schimbi in caz de iti va fi mai usor sa-l deschizi pe stanga.

Functia Eco Buzz te va avertiza printr-un semnal sonor atunci cand ai uitat usa deschisa sau nu ai inchis-o de tot.

Clasa de consum din care face parte congelatorul este A+, avand un consum anual de 230 kWh.

Dimensiunile congelatorului sunt de: 136,2 cm inaltime, 54 cm latime, 60 cm adancime.

Nivelul de zgomot este de 42 decibeli, acest congelator este unul silentios.

Pret:

Congelatorul Arctic ANC195+ este recomandat familiilor si persoanelor care isi doresc un congelator voluminos, cu un pret acceptabil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *