Bosch SMV50E60EU – masina de spalat vase incorporabila

Bosch SMV50E60EU va fi un sprijin in bucataria fiecarei familii cu muti membri care nu are timp cu spalatul vaselor.

Designul masini de spalat vase  Bosch SMV50E60EU este unul clasic. Pe usa masinii de spalat se poate fixa PAL, aceasta fiind prevazuta cu orificii unde poti pune PAL-ul de culoarea mobilie pe care o ai in bucatarie.

Nu trebuie sa-ti faci griji de greutatea PAL-ului, acesta nu-ti va afecta arcurile si nici balamalele intruncat acestea sunt facute special pentru a permite sustinerea greutatii.

Pe usa masinii, in partea de sus, in interior este situat panoul de control, acesta fiind digital, de aici iti poti alege programul de spalare in functie de cat de murdare sunt vasele.

Incarcarea se face frontal, in interiorul masinii se vor remarca sertarele pentru vase, acestea fiind de diferite dimensiuni.

Sertarul de jos este dedicat pentru vase de dimensiuni mari si oale, deoarece se poate inalta, in caz de ai mai multe oale poti sa scoti sertarul pentru tacamuri ca sa faci loc.

In sertarul de sus se pot spala vasele de dimensiuni medii si mici cum ar fi: farfuriile de friptura, cana de la blender, cestile de cafea, paharele de vin si suc.

Aceasta masina de spalat vase beneficiaza de o tehnologie pentru protectia sticlei, asa ca vesela delicata este tratata cu finete, fara sa o deterioreze sau sa prezinte urme de murdarie.

Oalele si vasele foarte murdare sau cu mancare uscata pe ele pot fi curatate la masina de spalat vase la programul intensiv 70 grade. Acest program incalzeste apa la o temperatura de 70 grade Celsius si va indeparta cu usurinta cele mai dificile pete de ulei si de mancare arsa de pe fundul oalelor.

Vasele cu grad mare de murdarie pot fi spalate si la programul 65 grade Celsius avand aproape acelasi rezultat ca programul intensiv.

Cu programul Bio/Eco 50 grade Celsius, apa este incalzita la temperatura de 50 de grade, dar in acelasi timp poti sa faci si economie de apa, detergent si de energie electrica.

masina de spalat vase incorporabila Bosch

Detalii suplimentare

Progranul rapid este de 45 grade, acest program mai este numit si Intensiv Eco 45 grade, cu acest program vei reduce consumul de apa si detergent, dar in acelasi timp vasele tale vor fi curate.

Daca nu ai multe vase de spalat poti sa folosesti programul Incarcare la jumatate asa ca nu mai trebuie sa astepti sa se adune mai multe vase pentru a pune in functiune masina.

Masina de spalat vase are in dotare un senzor numit AquaSenzor, acesta iti va controla in continuu gardul de murdarie de pe vase, iar in functie de acesta isi va regla automat temperatura, consumul de apa si timpul de spalare.

Senzorul AquaStop iti va oferi siguranta in caz de inundatii si de cadere de tensiune, acesta este activ si in timp ce masina de spalat vase este in functiune, dar si in repaus.

Nu trebuie sa-ti stergi vasele ca sa le asezi in dulapul de bucatarie, acum le poti scoate uscate din masina de spalat vase cu ajutorul programului de uscare.

Clasa de consum a masinii de spalat vase este A+, iar la ciclurile de spalare sau uscare clasa de consum este A.

Dimensiunile masini de spalat vase sunt: 81,5 cm inaltime, 59,8 cm latime, 55 cm adancime, in caz de vei pune PAL masina va avea in latime 60 cm.

Este o masina silentioasa cu nivelul de zgomot de 48 decibeli, iar daca ai incorporat-o in mobila de bucatarie nici nu vei sesiza ca inca mai functioneaza.

Pret:

Aceasta masina de spalat vase incorporabila este recomandata persoanelor si familiilor care isi doresc sa-si usureze munca in bucatarie si sa faca economie de apa, curent electric si spatiu in bucatarie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *