LG MH6042D – cuptor cu microunde accesibil

LG MH6042D este un cuptor cu microunde care te ajuta sa economisesti timp cu incalzitul micului dejun sau a mancari atunci cand esti in criza de timp.

Cuptorul cu microunde LG MH6042D are un design modern, avand carcasa de culoare argintie ce se va aranja perfect in bucataria ta.

Usa cuptorului cu microunde este din sticla rezistenta de culoare neagra, transparenta cu un model cu linii, aceste model nu te va afecta atunci cand vrei sa te uiti in interior sa vezi daca mancarea s-a incalzit.

In partea dreapta sus este amplasat display-ul LED, pe acesta se va afisa timpul ramas din programul setat.

Sub display este asezat panoul de control digital, acesta iti va permite sa-ti alegi programul dorit, minutele si temperatura mult mai usor.

Butoanele din categoria Auto Cook iti va permite sa gatesti mult mai usor, fara sa necesite o atentie permanenta, in acest timp poti sa te ocupi cu alte treburi prin bucatarie, cu butoanele din acesta categorie poti sa-ti prepari: cartofi prajiti, sa decongelezi legume, poti sa gatesti carne de pui si pizza.

Cea de-a doua categorie este Auto Defrost care iti va facilita munca cu dezghetarea carnii de porc, pui si peste, in functie de cat este de inghetata carne iti poti seta si programul pentru dezghetare.

Butoanele de selectarea a timpului, de dezghetarea rapida si cele de Plus si Minus de minute sunt pozitionate sub categoriile Auto Cook si Auto Defrost.

Cuptor cu microunde LG MH6042D

intra aici pentru detalii suplimentare

Ultimele butoane din care poti sa selectezi sunt cele de: Quick Start – iti va permite un start rapid al cuptorului cu microunde, Eco-On cu acesta functie poti sa economisesti energie electrica atunci cand cuptorul nu este in functiune, in timp de 5 minute cuptorul intra in stand-by, poti sa selectezi si manula functia Eco-On fara sa mai astepti sa se activeze singura.

Sub panoul de control se afla butonul pentru deschiderea usii cuptorului cu microunde.

Interiorul cuptorului cu microunde se curata usor deoarece este acoperit cu un strat nou de EasyClean, care nu va permite uleiului sa patrunda si sa pateze peretii cuptorului.

Incalzirea mancarii se face uniforma, nu-ti va ramane nici o parte din mancare rece sau mai putin calda.

Dupa terminarea programului setat vei fi anuntat de avertismentul sonor al cuptorului.

Cuptorul are o capacitate de 20 litri si o putere de 700W.

Ca dimensiuni, cuptorul masoara: 45,5 cm latime, 32 cm adancime, 25,2 cm inaltime, ca si greutate cuptorul cantareste 10,5 kg.

Pret:

Cuptorul cu microunde LG MH6042D este recomandat persoanelor care isi doresc un cuptor accesibil pentru a le reduce timpul cu incalzirea mancarii si dezghetarea carnii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *