Star-Light WMD-712AP – masina de spalat rufe ieftina

Star-Light WMD-712AP este o masina de spalat rufe fiabila si ieftina, cu o capacitate de incarcere de 7kg si 1200 rotatii pe minut, ce face parte din clasa de consum A+.

Masina de spalat rufe Star-Light WMD-712AP masoara 84,5 cm inaltime, 59,7 cm latime si 52,7 cm adancime.

Incarcarea se realizeaza prin partea frontala, hubloul avand deschizatura pe partea stanga. Deasupra hubloului se gasesc compartimentul pentru detergent si balsam, butonul pentru selectarea programelor de spalat si display-ul LCD.

Pe display va apare cat timp a mai ramas din programul selectat, astfel vei sti cu exactitate cand vei scoate rufele, temperatura pe care ai setat-o si daca usa masini este blocata.

Sub display se afla butoanele de unde poti seta: temperatuta de spalare, rotatiile, functia de extra clatire, functia de programare intarziata, tot aici se va observa si butonul de start.

De la butonul selector iti poti alege programul dorit din cele 15 programe pe care le are disponibile masina de spalat rufe, acestea fiind: bumbac, sintetice, lana, prespalare, delicate, sport.

Cel mai scurt program al masini este de 15 minute, cu acesta iti poti spala o cantitate medie de rufe si cu un grad mediu de murdarie.

Star-Light WMD-712AP

Detalii suplimentare

Masina de spalat rufe dispune de un program special Baby Wash, cu acesta hainutele celor mici sunt spalate si clatite mai mult timp ca sa elimine din tesaturi detergentul si balsamul, astfel vei preveni ca cei mici sa faca alergie la detergent sau balsam.

Daca nu ai avut timp sa spali pe timpul de zilei, acum poti spala si pe timp de noapte cu ajutorul programului Night Wash, acest program este silentios deoarece nu include etapa de centrifugare in timpul spalari.

Nivelul zgomotului la centrifugare este de 79 decibeli, iar nivelul de zgomot in timpul spalari este de 58 decibeli.

Consumul anual de apa al masinii de spalat rufe este de 10337 litri.

Pret:

Masina de spalat rufe Star-Light WMD-712AP este recomandata familiilor si persoanelor care isi doresc o masina de spalat rufe la un pret accesibil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *