Tchibo Cafissimo Latte Nero – Espressor automat

Tchibo Cafissimo Latte Nero iti va oferi dimineata o cafea gustoasa si aromata pe care o poti savura alaturi de familie.

Design-ul espressorului Tchibo Cafissimo Latte Nero este unul modern, acesta fiind construit in mare parte din plastic de calitate.

Panou de control este digital, acesta aflandu-se in partea de sus, iti va fi mult mai usor sa-ti slectezi bautura dorita.

Butonul de pornire/oprire este pozitionat deasupra butoanelor de selectare. De la panoul de control poti sa-ti prepari bautura pe care o doresti cum ar fi: un espresso tare, caffe crema, cafea filtru, cappuccino sau un latte macchiato.

In partea derapta se afla recipientul de lapte, acesta este detasabil, iar in cazul in care ai pus mai mult lapte, poti scoate recipientul si-l poti pune la frigider pentru a-l folosi mai tarziu. Capacitatea recipientului de lapte este de 500 ml.

Deasupra panoului de control se afla compartimentul pentru preparare capsulelor.

Ca spuma bauturii sa fie densa si gustoasa conteaza si calitatea laptelui si gradul de grasime, cu cat laptele are o concentratie mai mare de grasime cu atat spuma bautirii tale va fi mai gustoasa, de prefetat ar fi sa folosesti un lapte cu o concentratie de 3% sau 3,5%.

Tchibo Cafissimo Latte Nero

Detalii suplimentare

Capacitatea recipientului de apa este de 1 litru, acesta este detasabil si situat in spatele espressorului. Tavita de colectare a picaturilor este reglabila si detasabila, o poti scoate si spala in caz de s-a adunat apa sau din greseala ai varsat cafea.

Espressorul Tchibo are functia de autocuratare, de recomandat ar fi sa se utilizeze dupa fiecarea folosire pentru a preveni gusturile neplacute la prepararea bauturi.

Acest espressor beneficiaza de o setare de oprire automata cu care poti sa economisesti curent elecric, dupa 9 minute lasat in repaus espressorul se va opri.

Cu ajurorul sertarului de depozitare a capsulelor cu o capacitate de 10 capsule, acum iti va fi mult mai usor sa le gasesti fara sa mai pierzi timpul cu cautarea lor sau iti poti pune in sertar doare sortimentele preferate.

Dimensiunile acestui espressor sunt: latime 39,5 cm, adancime/grosime 19,5 cm si inaltime 29,5 cm.

Pret:

Cu Tchibo Cafissimo Latte Nero va fi o placere sa savurezi o ceasca cu espresso sau un cappuccino in compania celor dragi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *