Tefal Pro Express Total GV8960 – statie de calcat

Tefal Pro Express Total GV8960 este o statie de calcat moderna care-ti va usura si economisi timpul pe care-l petreci calcand rufele.

Statia de calcat Tefal Pro Express Total GV8960 are un design modern, este usor de utilizat si manevrat.

Avand o putere de 2400 W, statia se poate folosi la 2-4 minute dupa ce a fost pornita, aceasta trebuie sa ajunga la temperatura optima pentru a preveni picurarea in timpul calcatului sau in  momentul cand doresti abur.

La baza statiei de calcat intalnim panoul de comanda acesta fiind digital, de aici iti poti seta programul dorit in functie de tesatura pe care doresti sa o calci.

Programul Jeans Max il poti folosi pentru tesaturi groase si voluminoase cum ar fi: lenjeriile de pat, hanorace groase, pulovere din bumbac gros si jeans.

Cu progranul Delicate poti calca: tesaturi din matase, sintetice. Cu programul normal poti sa calci tesaturii medii: bumbac, lana, stofa si tesaturi sintetice mai pline.

Tot la baza se afla si colectorul de calcar pozitionat in partea dreapta jos, acum poti sa folosesti apa de la robinet, deoarece colectorul de calcar o sa tina particulele de calcar stranse pe o tija. Dupa ce ai terminat de calcat poti sa apesi butonul de scotere a tijei si sa o speli la chiuveta.

Putin mai jos de colectorul de calcar se afla butonul pentru srangera cablului asa vei preveni incurcarea sau ruperea lui. Pe panoul de comanda vei observa si butoanele de: anti-picurare si functia Eco cu care vei economisi aproximativ 20% curent electric.

In partea din fata a statiei de calcat se afla rezervorul de apa cu o capacitate de 1,800 litri, acest rezervor iti permite sa beneficiezi mai mult timp de abur in timp ce calci.

Talpa fierului de calcat este Autoclean si are varful ascutit ce-ti va permite accesul mult mai usor in zonele dificile precum: nasturi  si mansetele camasilor, buzunarele si gaicele pantalonilor.

Tefal Pro Express Total GV8960

Detalii suplimentare

Fierul este usor de manevrat, talpa aluneca pe haine lasandu-le netede fara cute. Pe manerul lui se afla butoanele de abur, pe care le poti folosi de cate ori doresti pentru a indeparta o cuta sau cand calci o lenjerie de pat mai voluminoasa.

Cu statia de calcat nu trebuie sa faci mai multe manevre pentru a indeparta o cuta sau sa intorci lenjeria de mai multe ori ca sa ai rezultatele dorite, deoarece jetul de abur are o putere de 340 grame pe minut si va patrunde pana la partea de jos a tesaturii, dar poti calca si in pozitia vertical fara probleme daca lasi statia sa se incalzeasaca pentru a poate da jetul de abur dorit.

In parte din spate a fierului vei observa ca are un suport de asezat, in caz ca doresti sa schimbi pozitia hainei pe masa de calcat, il poti aseza in pozitie verticala fara probleme.

Presiunea de abur a statiei de calcat Tefal este de 6 bari

Pret:

Tefal Pro Express Total GV8960 este recomandata persoanelor care isi doresc un fier de calcat puternic pentru a usura munca cu calcatul celor mai dificile tesaturi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *